Çin'de iki robotun tartışmaya girmesi, sosyal medyada gündem oldu!

Çin'in Nanchang şehrinde bulunan bir kütüphanede çalışan iki robotun tartışma yaşadığı anlar, seyredenleri güldürürken, görseller sosyal medyanın adeta gündemine oturdu.

DÜNYA 02.01.2021, 21:40 03.01.2021, 17:40
Çin'de iki robotun tartışmaya girmesi, sosyal medyada gündem oldu!

Teknoloji ve bilimin gelişmesi ile birlikte robotlar yaşamımızın her alanında kendilerine yer bulmayı sürdürürken, iki robotun tartışma yaşadığı anlar, seyredenleri güldürdü.

Ülkenin güneydoğusundaki Jiangxi eyaletinin başkenti Nanchang’da bulunan eyalet bir kütüphanesinde çalışan 'Wang Bao' ve 'Tu Tu' ismindeki iki robotun tartışma yaşadığı anlar, sosyal medya platformlarında oldukça büyük bir ilgi ile karşılandı.
Tartışan robotları görenler şaşkına döndü.

Robotlardan birinin bir diğerine, “Tamam, hatalıyım. Kavga etmeyi sonlandıralım, tamam mı?” dediği ve diğer robotun, “Niçin bir anda düşünceni değiştirdin?” sualini yönelttiği görülüyor.

Söz konusu tartışmanın ilerleyen bölümlerinde ise suale bir hayli sinirlenen robot, “Çok sinir bozucusun gerçekten. Sana bir çözüm yolu sunuyorum fakat senin şu yaptığına bak." dediği ve diğer robotun, “Pekala. Seni affedeceğim ama bu konuda çok istekli değilim." ifadelerini sarf ettiği gözleniyor.

Yorumlar (0)