Çin'de duygulandıran görüntü: Kızımın geçmesine izin verin!

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle duygulandıran görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Lösemi hastası kızını Ciangşi'de bulunan bir hastaneye götürmek isteyen anneye izin verilmedi. Annenin, "Lütfen kızımı alın. Onunla beraber gitmem gerekmiyor, lütfen sadece kızımın geçmesine izin verin." ifadeleri yürek burktu.

DÜNYA 03.02.2020, 12:19 03.02.2020, 12:22
Çin'de duygulandıran görüntü: Kızımın geçmesine izin verin!

Çin'in Vuhan kentinden kentinde ortaya çıkan ve hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı 361 oldu. Virüs bulaşan kişilerin sayısı ise 17 bin 205'e ulaştı.

Lu Yuejin isimli kadın, 26 yaşındaki lösemi hastası kızı Hu Ping'i kemoterapiye götürmek amacıyla Hubey'den Ciangşi'ye gitmek istedi ancak anneye izin verilmedi. 

İzin verilmesi için görevlilere yalvaran Lu Yuejin, gözyaşlarına boğularak, "Kızımın Jiujiang hastanesine gitmesi gerekiyor. Tedavi olması gerekli ama bize izin vermediler." ifadelerini kullandı. 

Anne Lu Yuejin'in polise yalvardığı, o sırada lösemi hastası kızının da yerde oturarak beklediği görüldü.

"Sadece kızımın geçmesine izin verin"

Lu Yuejin'in "Lütfen kızımı alın. Onunla beraber gitmem gerekmiyor, lütfen sadece kızımın geçmesine izin verin." ifadeleri yürek burktu.

Bunun üzerine polis ekipleri harekete geçti. Gerekli görüşmelerin yapılmasının ardından ambulans geldi. Anne Lu Yuejin ile kızı Jiujiang'ın hastaneye gitmesi için gerekli izinler verildi.

Anne Lu Yuejin, "Tek yapmaya çalıştığım şey onun hayatını kurtarmak." dedi. 

Yorumlar (0)