Cem Özdemir'in Covid-19 testi pozitif çıktı

Almanya'da, Türkiye düşmanlığıyla tanınan siyasetçi Cem Özdemir ile AB Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier'in Covid-19 testi pozitif çıktı.

DÜNYA 19.03.2020, 13:26 19.03.2020, 14:34
Cem Özdemir'in Covid-19 testi pozitif çıktı

Türkiye'ye yönelik nefret söylemleriyle tanınan Türk asıllı Alman siyasetçi Cem Özdemir ile Avrupa Birliği Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier'in yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

Almanya'da, Yeşiller Partili siyasetçi Cem Özdemir, Covid-19 (yeni tip koronavirüs) testinin sonucunu Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Bir dönem Yeşiller Partisi Genel Başkanlığı da yapan Cem Özdemir, paylaşımında, "Testim pozitif çıktı ama durumum gayet iyi." dedi.

Kendisini karantinaya aldığını söyleyen Cem Özdemir, bu virüsün herkese bulaşabileceğine vurgu yaptı.

Avrupa Birliği (AB) Brexit Başmüzakerecisi'nin de testi pozitif çıktı

AB (Avrupa Birliği) Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier'in de yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

AB Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Covid-19 testimin pozitif çıktığını bildirmek isterim. Gerekli tüm talimatları yerine getiriyorum." dedi.

Avrupa Birliği Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier, Covid-19'dan (yeni tip koronavirüs) etkilenen ve şu anda izolasyon altında olan herkesle birlikte bunun üstesinden geleceklerini bildirdi.

Yorumlar (0)