Boris Johnson bir kez daha baba olmaya hazırlanıyor

Boris Johnson ve eşi Carrie Johnson, ikinci bebeklerini beklediklerini açıkladı.

DÜNYA 31.07.2021, 19:55 01.08.2021, 14:34
Boris Johnson bir kez daha baba olmaya hazırlanıyor

İngiltere Başbakanı Boris Johnson bir defa daha baba olmaya hazırlanıyor. Başbakan Johnson’ın eşi Carrie Johnson, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, ikinci bebeklerini beklediklerini açıkladı. Bebeğin Noel’e doğru dünyaya gözlerini açmasını umduğunu ifade eden Johnson, daha evvelki hamileliğinde düşük yaptığı için yeni bebeğini, İngiltere'de düşük veyahut ölü doğumun ardından hamile kalınan çocuklar için kullanılan bir terim olan 'gökkuşağı bebeği' olarak nitelendirdi.

"Çok mutluyum"

Carrie Johnson, gerçekleştirdiği paylaşımda, "Yılın başında bir düşük yaptım ve bu olay beni derinden üzdü. Tekrar hamile olduğum için inanılmaz derecede mutlu hissediyorum." sözlerini sarf etti. 

Aynı zamanda bir hayli stresli olduğunu da sözlerine ekleyen Johnson, "Hamilelik ile ilgili problemler birçok kişi için gerçekten zor olabiliyor. Özellikle de sosyal medya gibi platformlarda her şey yolunda gidiyormuş gibi görünüyor. Kaybı tecrübe etmiş kişilerden bilgi almak beni gerçek manada rahatlattı, bu yüzden de bunu bir şekilde paylaşmanın başkalarına da yardımcı olabileceğini umut ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yedinci çocuğu

57 yaşındaki Boris Johnson ve 33 yaşındaki Carrie Johnson'ın ilk çocukları Wilfred, Nisan 2020 tarihinde dünyaya gelmişti. Johnson çifti daha sonra Mayıs 2021'de Westminster Katedrali'nde gerçekleştirilen küçük bir törenle dünya evine girmişti. Boris Johnson, Carrie Johnson ile üçüncü evliliğini gerçekleştirirken, ülke tarihinde yaklaşık olarak 200 yıldan beri, görevdeyken evlenen ilk başbakan olmuştu.

İngiltere basınına göre, Başbakan Johnson’un 3 farklı kadından toplam 6 çocuğu bulunuyor. Johnson çiftinin ikinci bebeği Başbakan’ın yedinci çocuğu olacak.

Yorumlar (0)