Billie Eilish’in şaşırtan değişimi: Marilyn Monroe’ya benzetildi!

Ünlü Grammy ödüllü sevilen şarkıcı Billie Eilish, ünlü bir derginin kapak çekimi için pozlar verdi. Her zamanki görüntüsünden daha cesur ve bambaşka kıyafetler deneyen Eilish, adeta Marilyn Monroe’ya benzetildi. Fotoğraflarla ilgili bir itirafta bulunan Eilish, ilk kez kendini kadın gibi hissettiğini söyledi.

DÜNYA 03.05.2021, 17:59 04.05.2021, 17:33
Billie Eilish’in şaşırtan değişimi: Marilyn Monroe’ya benzetildi!

Çıkardığı ‘Bad Guy’ şarkısıyla bir dönem olay yaratan şarkısı Billie Eilish, tarzını değiştirdi. ‘Lovely’, ‘When The Party's Over’, ‘Ocean Eyes’ ve ‘Therefore I Am’ gibi şarkılarıyla da oldukça ses getiren Billie Eilish, yeşil ve gri renkteki saçlarından vazgeçti. Tamamen sarışın olan Eilish, İngiltere’nin ünlü dergilerinden birinin kapak çekimine katıldı. Her zamankinden bambaşka pozlar veren Billie Eilish, herkesi şaşırttı.

Cesur pozları, Marilyn Monroe’ya benzetildi

Verdiği pozlarla adeta ünlü aktris Marilyn Monroe’ya benzetilen Billie Eilish, bu kez cesur pozlarıyla dikkat çekti. Giydiği bol kıyafetler ve yeşil-siyah saçlarıyla kendinden konuşturan Eilish, yepyeni bir tarz yakaladı. Dikkat çeken bu yeni tarzı hakkında olay bir açıklama yapan Eilish, böylece kendini daha fazla kadın gibi hissettiğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde cinsel tacizi öne koyan yeni bir şarkı yayınlayan Billie Eilish, 'Your Power’ şarkısının klibinde de adeta kadınların algılarını sanki onların görünüşlerine olması gerekiyormuş olduğu yanılgısının değişmesi gerektiğine bir mesaj olduğunu söylemişti.

Değişimin dünyadaki en büyük hediyelerden biri olduğunu söyledi

Asıl meselenin insanın kendini nasıl iyi hissettiği olduğunu söylene Eilish, insan istediği elbiseyi yorumlara bakmadan giymesi gerektiğini söyledi. İnsanların kendini iyi göründüğünü hissettiği şeyi yapması gerektiği söyleyen Eilish, yavaş yavaş büyümeye başladığını hissettiğini ve sesinin de çok daha iyi bir hale geldiğini belirtti. Bunu düşünmenin çılgınca bir şey olduğunu da söyleyen Billie Eilish, dünyadaki en büyük hediyelerden birinin de değişim olduğunu söyledi.

Yorumlar (0)