Bill ve Melinda Gates çiftinin kızı, boşanma sonrası açıklama yaptı!

Bilgisayar firmasının kurucusu olan Bill Gates ve eşi Melinda Gates, boşanma kararı aldı. Ailesinin bu kararı karşısında açıklama yapması beklenen çiftin kızları Jennifer Katharine Gates, zor bir zaman geçirdiklerini söyledi Kişisel bir yorum yapmayacağını da sözlerine ekleyen Gates,  destekte bulunanların sözlerinin değerli olduğunu söyledi.

DÜNYA 05.05.2021, 12:57
Bill ve Melinda Gates çiftinin kızı, boşanma sonrası açıklama yaptı!

Ünlü bilgisayar işletim sisteminin sahibi olan Bill Gates’in, eşi Melinda Gates ile aldıkları boşanma kararı, sosyal medyayı oldukça şaşırtmıştı. 27 yıldır süren evliliğin bitirile kararı sonrası ise gözler, çiftin 25 yaşındaki kızları Jennifer Katharine Gates’e çevrilmişti. Konu hakkında çiftin kızları, sosyal medya hesabında bir yazı kaleme aldı.



Kişisel yoruma girmedi

Çok zor bir zamandan geçtiklerini söyleyen Gates, aile üyelerinin hissettiği kadar kendisinin de duygularını ve süreçlerini kendi içerisinde en iyi nasıl desteklemesi gerektiğini öğrenmeye çalıştığı bir sürecin içerisinde olduğunu belirtti. Anne ve babasının ayrılması konusunda kişisel bir yoruma asla girmeyeceğini söyleyen Jennifer Katharine Gates, kendisine gönderilen destek mesajlarının çok değerli olduğunu söylüyor. Hayatının yeni bir evresine yolculuk ettiğini söyleyen Gates, özel hayatlarının korunması konusundaki isteğe de anlayışlı olan herkese teşekkürlerini sundu. 



Bill Gates ve boşanma arifesinde olduğu eşi Melinda Gates’in 25 yaşındaki kızları Jennifer Katharine Gates’in yanı sıra, 18 yaşındaki kızları Phoebe Adele Gates ve 21 yaşındaki oğulları Rory John Gates de bulunuyor. 1994 yılından hu ara evli olan çift, ilişkileri üzerine çok düşündüklerini ama evliliklerinin sonuna geldiklerini belirtmişti. Dünyanın en zengin dördüncü insanı olan Bill Gates’in, yaklaşık 146 milyar dolarlık bir serveti bulunuyor. 

Yorumlar (0)