Biden sonuçlardan memnun!

Demokratların adayı Joe Biden, şimdiye kadar çıkan seçim sonuçlarından gayet memnun olduğunu ifade etti.

DÜNYA 04.11.2020, 09:44 05.11.2020, 12:22
Biden sonuçlardan memnun!

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 59. Başkanlık Seçimlerinde Demokratların adayı Joe Biden, seçim sonuçlarının tamamlanmasının zaman alacağını kaydederek, şimdiye kadar geldikleri noktada kendilerini gerçekten çok iyi hissettiklerini bilirdi.

Amerika Bileşik Devletleri genelinde oy sayımı devam ederken Joe Biden, gittiği Delaware eyaleti Wilmington kentinde objektiflerin karşısına geçti ve seçmenlerine yönelik kısa bir seçim değerlendirme konuşması yaptı.

Seçimi kazanmak için doğru yolda olduklarını söyleyen Joe Biden, şimdiye kadar hiç yaşanmamış bir biçimde erken oylama yapıldığını bu nedenle sonucun zaman alacağını, sayımlar bitenceye dek sabırlı olmak gerektiğini ifade etti.

Minnesota ve Arizona’yı kazanma hususunda kendilerine güvendiklerini dile getiren Joe Biden, Wisconsin, Michigan ve Georgia eyaletlerinde de kendilerini iyi hissetkilerini, Pennsylvania’yı da alacaklarına inandıklarını kaydetti.

Seçim sonuçları üzerinde iyimser olduğunu vurgulayan Joe Biden, 59. Başkanlık Seçimini kimin kazandığını ilan etmenin kendisinin ya da Donald Trump’ın işi olmadığını, buna ABD halkının karar vereceğini söyledi ve seçmenlerine "İnancınızı koruyun.” diye seslendi.

Yorumlar (0)