Biden düştü

Joe Biden, Colorado'da gerçekleştirilen ABD Hava Kuvvetleri Akademisi öğrencilerinin mezuniyet merasiminde sahnede yere düştü.

DÜNYA 01.06.2023, 23:53
Biden düştü

ABD Başkanı Biden, Colorado'da yer alan ABD Hava Kuvvetleri Akademisi öğrencileri için organize edilen mezuniyet merasiminde gerçekleştirdiği konuşmanın akabinde öğrencilere diplomalarını verdikten sonra sahnede ayağı takılarak dengesini yitirdi ve yere düştü.

Askeri liderler, öğrenciler ve ailelerinin iştirak ettiği etkinlikte bir öğrenciye diplomasını takdim ettikten sonra Biden'ın koltuğuna oturmak için döndüğü esnada sahnede ayağı kayarak dizlerinin üzerine düştüğü gözlendi.

Biden, sahnedeki subaylar ve korumalarının yardımıyla ayağa kalktı. Ayağa kalktıktan sonra yerdeki bir şeyi işaret eden Biden'ın ayağının işaret ettiği noktaya takıldığını ima ettiği görüldü.

"Başkan Biden'ın durumu iyi"

Beyaz Saray'dan 80 yaşındaki Joe Biden'ın durumuna ilişkin an itibarıyla resmi bir açıklamada bulunulmadı.

Beyaz Saray İletişim Koordinatörü Ben LaBolt, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, Biden'ın durumunun iyi olduğunu ve el sıkıştığı esnada sahnede bir kum torbası olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)