Beyaz Saray'dan seçimlere ilişkin açıklama

Beyaz Saray, ülkemizde dün (14 Mayıs) gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Seçimleri'ne dair, "Taleplerini barışçıl bir biçimde sandığa yansıtan Türk halkını kutluyoruz." açıklamasında bulundu.

DÜNYA 15.05.2023, 21:33 16.05.2023, 13:51
Beyaz Saray'dan seçimlere ilişkin açıklama

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü Kirby, online gerçekleştirilen basın toplantısında basın mensuplarının suallerini cevapladı. 

John Kirby, ülkemizde dün gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Seçimleri'nin neticelerini yakından izlediklerinin altını çizerek "Taleplerini barışçıl bir biçimde sandığa yansıtan Türk halkını kutluyoruz." ifadesini paylaştı.


(Kirby)

"Erkenden bir açıklamada bulunmak istemeyiz"

"ABD Başkanı Joe Biden, kazanan her kim kim olursa olsun onunla çalışmayı büyük bir heyecanla bekliyor." diyen Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü, Türk halkının sandığa giderek yurttaşlık görevini ciddiye aldığına işaret etti.

John Kirby, seçim sürecinin sürdüğüne dikkat çekerek hususa dair erkenden bir açıklamada bulunmayı hiç istemediklerini sözlerine ekledi. 

Yorumlar (0)