Berlusconi'nin çocukları ile sevgilisinin testi de pozitif çıktı!

83 yaşındaki eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı. Daha sonra Berlusconi'nin çocukları ile sevgilisinin de yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığı öğrenildi. 

DÜNYA 04.09.2020, 13:01 04.09.2020, 13:10
Berlusconi'nin çocukları ile sevgilisinin testi de pozitif çıktı!

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı.

83 yaşında olan Silvio Berlusconi'nin hastaneye yatırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Eski liderin tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığı kaydedildi. 

Alınan bilgiye göre, Silvio Berlusconi pnömoni (zatürre) semptomları göstermeye başladı. 

Eski liderin sevgilisi olan 30 yaşındaki Marta Fascina'ya uygulanan yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi de pozitif çıktı.

Öte yandan, Silvio Berlusconi'nin çocukları olan 36 yaşındaki Barbara ile 31 yaşındaki Luigim de yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı. 

83 yaşında olan Silvio Berlusconi, Sardunya'da bir araya geldiği iş insanı ve yakın arkadaşı olan Flavio Briatore'nin yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını öğrenmiş, hemen kendisine test uygulattırmıştı. Silvio Berlusconi'nin test sonucunun pozitif olduğu öğrenilmişti. 

Silvio Berlusconi'nin özel doktorluğunu yapan Alberto Zangrillo, eski liderin yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını ve Arcore'da bulunan evinde izole edildiğini söylemişti. 

Alberto Zangrillo, 83 yaşındaki Silvio Berlusconi'nin herhangi bir belirti göstermediğini ve iki hafta boyunca izolasyonda kalacağını ifade etmişti. 

Yorumlar (0)