Bella Hadid’den “atalarına” destek 

Filistin asıllı güzel Amerikalı model Bella Hadid, Amerika’daki “Filistin’e destek” eylemlerine katılarak atalarına destek verdi.  

DÜNYA 17.05.2021, 13:18 18.05.2021, 14:16
Bella Hadid’den “atalarına” destek 

İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırıları sürerken dünyanın dört bir yanından Filistinli sivillere destek yürüyüşleri yapılıyor. Son bir haftada yüz binlerce kişi, onlarca ülkenin sokaklarında bir araya geldi ve İsrail’e karşı yürüyüşler yaptı. 

Bu yürüyüşler ve protestolar arasında en çok ünlü simaları meydanlarda görmek, Filistinlilerin umudunu artırdı. Amerika sokaklarından gelen bir görüntü ise herkesi hayrete düşürdü.

Bella, Filistin bayrağıyla sokaklarda

Amerika’nın ünlü ve güzel modellerinden olan Bella Hadid, sosyal medya hesaplarından yayınladığı Filistin bayraklı yürüyüş fotoğrafları ile “Ben de oradaydım” dedi. 

Filistin asıllı olduğu bilinen Bella Hadid, İsrail’in saldırılarının basına yansıdığı günden bu yana Filistinli sivillere destek vermeye devam ediyor. Gerek yazılı gerekse sözlü şekilde desteğini sürdüren Hadid, son olarak geçtiğimiz günlerde New York’ta yapılan yürüyüşe katıldı.



Görenler hayrete düştü

İsrail-Filistin arasındaki savaşlarda ilk defa bu kadar ünlü bir isim, Filistin’e “yürüyerek” destek verdi. Bu durum da görenleri hayrete düşürdü. Eylemcinin Bella Hadid olduğunu fark eden kişiler kendisiyle fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

Bella Hadid’in Filistin bayraklı fotoğrafının altına on binlerce kişi yorum yaptı. Hadid, sonrasında, fotoğraflarını yoruma kapatmış olsa da bir gün önce paylaşılan fotoğraflar beğeni almaya devam ediyor. Şu anki beğeni sayısı ise 3 milyon 731 bin.

Hadid ailesinden destek sürüyor

Bella Hadid’in kız kardeşi olan ünlü model Gigi Hadid de Filistin’e olan desteğini sürdürüyor. Kardeşinin paylaşımları üzerinden desteğini sürdüren Gigi’ye ise Baba Muhammed Hadid eşlik ediyor. Muhammed Hadid hem kızının hem de diğer destekçilerin yürüyüş fotoğraflarını paylaşarak Filistin-İsrail arasındaki safını belli etmiş durumda. 

Yorumlar (0)