Belçika'da öğrenciyi yere fırlatan öğretmenin görüntüleri infiale yol açtı

Belçika'da bir okulda meydana gelen ve sosyal medyada gündem olan videoda bir öğretmenin, kavga eden öğrenciyi havaya kaldırıp yere atması tepki topladı.  

DÜNYA 27.01.2022, 10:32 28.01.2022, 09:07
Belçika'da öğrenciyi yere fırlatan öğretmenin görüntüleri infiale yol açtı

Belçika’nın Anvers şehrinde bulunan l’Institut Pie X isimli okulda, kavga ettikleri belirlenen öğrencileri ayırmak ve kavgaya son vermek için müdahalede bulunan bir öğretmenin, kavga eden bir öğrenciyi havaya kaldırıp yere attığı görüntüler, ülkede büyük tepki çekti.

Öğrenciyi havaya kaldırıp yere fırlattı 

Görüntülerde farklı bir öğrenciye tekme attığı belirlenen ve sık sık okulda benzer davranışlarıyla problem çıkaran bir öğrenciye, öğretmenin şiddetli bir biçimde müdahale ettiği görülüyor. Öğretmenin, havaya kaldırdığı öğrenciyi aniden yere fırlattığı ana ilişkin görüntülerin ortaya çıkması sonrasında tepkiler çığ gibi arttı. Okul yönetimi tarafından öğrenci ailelerine bir mektup yazıldığı ve konunun, ilgili kişilerle detaylı bir şekilde görüşüleceği bildirilirken, bu görüntülerin paylaşılmaması ve kaldırılması yönünde uyarılar yapıldı. Genel olarak çok yardımcı ruhlu ve sakin olduğu belirtilen öğretmenin, neden bu tarz bir davranış sergilediğine ilişkin bir bilgi verilmezken, daha önce de bu öğrencinin benzer problemler çıkardığı kaydedildi.

Yorumlar (0)