Beckham'ı gördüler, Kraliçe'nin tabutunu unuttular!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tabutu Londra'da bulunan Westminster Hall'de sergilendi. Kraliçe'nin tabutunu görmek isteyen binlerce İngiliz, binanın dışında uzun kuyruklar oluşturdu. Tabutu görmek için gelen isimlerden biri de efsanevi eski İngiliz futbolcu David Beckham oldu.

DÜNYA 16.09.2022, 19:10 17.09.2022, 16:27 Hakan Öksüz
Beckham'ı gördüler, Kraliçe'nin tabutunu unuttular!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in 96 yaşında hayata gözlerini yumması, ülkeyi yasa boğdu. Kraliçe'nin tabutu, Londra'da bulunan Westminster Hall'de İngiliz halkının ziyaretine açıldı. Kraliçesi 2. Elizabeth'in tabutunu görmek isteyen çok sayıda kişi, uzun bir kuyruk oluşturdu. İngilizlerin eski efsanevi futbolcusu David Beckham, kuyruğa girenler arasındaydı.

Beckham da kuyruktaydı

Real Madrid, Manchester City ve PSG gibi dev kulüplerde top koşturan 47 yaşındaki Beckham, saygılarını sunmak için Kraliçesi 2. Elizabeth'in tabutunun bulunduğu Westminster Hall'e geldi. İngiliz Milli Takımı'nın efsanevi oyuncularından olan Beckham'ı kuyrukta görenler, bu anları kayıt altına almak için telefonlarına sarıldı.

"Ne için geldiklerini unuttular, şimdi ilgi Beckham'da"

Beckham'ın fotoğrafını çeken ve Twitter'dan paylaşan bir kişi, "Kuyruğa gelen insanlar, ne için burada olduklarını unuttu ve Bechkam'ın fotoğraflarını çekmeye başladı. Sırada ilerlemeyi bile unuttular. Tamamen çılgınlık. ben de 12 saattir kuyruktayım. Beckham'ın burada olmasını verdiği heyecan, yorgunluğumuzu unutturdu." ifadelerini kullandı.

Susanna Reid'den kuyruğa giren takipçilerine tavsiyeler!

Parlamento binası içinde bulunan Kraliçe'nin tabutunun yanına giderek saygılarını sunan  David Beckham, daha sonra beraberindekilerle binadan çıktı. İngiltere'nin ünlü televizyon sunucularından olan Susanna Reid, kuyrukta bekleyenler arasındaydı. Twitter'dan yaptığı paylaşımla takipçilerine seslenen Susanna Reid, "Çantanız fazla ağır olmasın. Çünkü yol boyunca çok fazla kafe var, su ve tuvalet ücretsiz. Şarjın bitmemesi için telefonunuzu düşük pil moduna alın." şeklinde tavsiyeler yaptı.

Cenaze töreni 19 Eylül'de

70 yıl boyunca hüküm süren İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 8 Eylül günü İskoçya'nın Aberdeenshire bölgesinde yer alan Balmoral Kalesi'nde 96 yaşında hayata gözlerini yumdu. 19 Eylül'de Londra'daki Westminster Abbey Kilisesi'nde yapılacak cenaze törenine çok sayıda devlet başkanının katılması bekleniyor. Kraliçe, Windsor Kalesi'ndeki St. George Şapeli'nde son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorumlar (0)