Bebeğe çarpmak üzere olan araca vurdu!

Amerika'da bir sürücü, yaya geçidindeki bebek arabasına çarpacakken, bir başka sürücü ona çarpıp bebeğin hayatını kurtardı.

DÜNYA 24.10.2019, 14:30
Bebeğe çarpmak üzere olan araca vurdu!

Amerika'nın Arizona eyaletinde kırmızı ışıkta geçen araca çarpan bir başka araç, yolun karşısına geçmekte olan bebekli çiftin hayatını kurtardı.

Arizona eyaletinin Phoenix şehrinde 14 Ekim’de meydana gelen ilginç kazada, bebekli bir çift, kendilerine yeşil yandığında yolun karşısına geçmek için yaya geçidini kullanıyor. Ancak kendisine kırmızı ışık yanan ancak kırmızı ışıkta durmayıp aracını yayaların üzerine süren bir sürücü güvenlik kameralarının kadrajına giriyor. Araç tüm hızıyla yaya geçidindeki bebekli aileye çarpacakken, kendisine yeşil yanan bir başka otomobil, kırmızı ışık ihlali yapan otomobile çarparak kırmızı ışık ihlalcisi sürücünün yayaları ezmesinin önüne geçiyor.

Sürücü kaçtı

Arizona eyalet polisi, kazanın ardından kaçan sürücüyü gözaltına aldı. Araçtan inerek kaçan diğer kadınsa kayıplara karıştı. Ayrıca Arizona eyalet polisi, araçta silah bulunduğunu kaydetti.

Görüntülerde, araçlar kırmızı ışıkta beklediği esnada bebekli bir çiftin yolun karşı tarafına geçmeye çalıştığı güvenlik kameralarınca kaydediliyor. Tam o sırada kırmızı ışıkta geçen araç, soldan gelen başka bir aracın çarpmasıyla yön değiştiriyor. Yayalar, üç araç arasında sıkışmaktan trafik kazası sayesinde kurtuluyor. Saniyelerle hayatı kurtulan çift ve bebekleri, hızlıca ve panikle yolun karşısına geçerek kendilerini emniyete alıyorlar.

Yorumlar (0)