Batı Şeria’da sıcak saatler: 4 Filistinli öldü

İsrail güçleri İsrail’de terör estirmeye devam ediyor. Ani gözaltı baskınlarında meydana gelen çatışmalarda 4 Filistinli hayatını kaybettiği öğrenildi.

DÜNYA 26.09.2021, 09:18 27.09.2021, 10:01
Batı Şeria’da sıcak saatler: 4 Filistinli öldü

İşgal altında bulunan Batı Şeria’dan İsrail güçlerinin gerçekleştirdiği şiddet ve baskınlarla ilgili haberler İsrail güçlerinin gözaltı baskınlarında çıkan çatışmalarda gelmeye devam ediyor. Batı Şeria’nın değişik bölgelerine düzenlenen ve Filistinlileri hukuksuz bir şekilde gözaltına alınmaya çalışıldığı, bunun sonucunda çıkan çatışmalarda 4 filistinlinin öldüğü, en az 5 kişinin de yaralanarak hastanelerde tedavi altına alındığı bildirildi.

Haberde,başta Cenin'e bağlı Kefr Burkin beldesive  Ramallah yakınlarında bulunan Beyt Anan köyü başta olmak üzere 5 bölgede gerçekleşen gözaltı baskınlarında İsrail ile Filistinliler arasında çatışma yaşandığı iletildi.

Beyt Anan'da 3, Kefr Burkin'de 1 ise Filistinlinin yaşanana çatışmalarda hayatını kaybettiği öğrenildi.

Bölgede sıcak saatler

Ayrıca, İsrail ordusunun abluka altında tutulan Gazze Şeridi'nden kendi taraflarına atılabilecek her türlü rokete karşı da hazırlıklı olduğu belirtildi.

Çatışmalarda hayatını kaybeden Filistinlilerin Hamas üyesi olduğu söylenirken konuyla ilgili olarak Filistinli yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi.

Yorumlar (0)