Başkomutan Aliyev işgalden kurtarılan bölgede!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı ve Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı İlham Aliyev, terör devleti Ermenistan'ın işgalinden azat edilen Cebrail ve Fuzuli kentlerini ziyaret etti.

DÜNYA 17.11.2020, 10:16 17.11.2020, 15:42
Başkomutan Aliyev işgalden kurtarılan bölgede!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı ve Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı İlham Aliyev, terör devleti Ermenistan'ın katil ordusu Ermenistan Silahlı Kuvvetleri'nden temizlenen Cebrail ve Fuzuli kentlerini ziyaret etti.

İlham Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva'nın Instagram hesabından paylaştığı videoda, Cumhurbaşkanı ve Başkomutan İlham Aliyev'in direksiyonda olduğu araçla kahraman Azerbaycan askerlerini ziyaret ettiği görülüyor.

Görüntülerde İlham Aliyev, Cebrail kentinde bulunduklarını belirtiyor ve tarihi Hudaferin Köprüsü yönüne doğru gittiklerini anlatıyor.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, çevrede harabe hâldeki evleri göstererek, "Bu gördüğünüz harabe evler de vahşi düşman Ermenistan tarafından yıkılan Azerbaycan halkına ait evlerdi." ifadelerini kullanıyor.

Görüntülerde Başkomutan İlham Aliyev, Araz Nehri'ni eliyle göstererek, "Burası Azerbaycan-İran sınırıdır, dostluk sınırıdır." diyor.

İlham Aliyev'in bu görüntüleri sosyal medya ağlarında bir anda yayılırken, paylaşılan bir diğer görüntüde ise İlham Aliyev'in terör devleti Ermenistan işgalinden azat edilen kentlerden birinde Azerbaycan bayrağını tutup öpmesi ve göndere çekmesi de bulunuyor.

Yorumlar (0)