Banyoda doğum: İkinci Elizabeth’in onuncu torunu dünyaya geldi!

İngiliz Kraliyet Ailesi, çalkantılı dönemlerini bir kenara bırakarak mutlu haberle keyiflendi. Yeni bir üyeye merhaba diyen ailede, Kraliçe 2. Elizabeth ile eşi Prens Philip'in torunu olan Zara Tindall doğum yaptı. Evlerinin banyosunda doğum yapan Tindall, kraliçeye onuncu torunu vermiş oldu.

DÜNYA 25.03.2021, 10:18 25.03.2021, 17:48
Banyoda doğum: İkinci Elizabeth’in onuncu torunu dünyaya geldi!

Çalkantılı dönemleri geride bırakan İngiliz Kraliyet Ailesi, gelen mutlu haberle yeni bir soluk aldı. Kraliçe 2. Elizabeth ile eşi Prens Philip'in tek kızları olan Prenses Anne'in kızı Zara Tindall, üçüncü hamileliğini geçiriyordu.



Ancak Zara Tindall’ın eski bir rugby oyuncusu olan eşi Mike Tindall, katıldığı bir sohbette bebeklerinin doğduğunu açıkladı. Aile içerisinde ya da eşi benzerine pek rastlanılmayan bir şekilde bir doğum süreci geçirdiklerini söyleyen Tindall, eşinin evlerinin banyosunda doğum yaptığını açıkladı.

Vakit kalmayınca evde doğum yaptı

Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen doğum hakkında Mike Tindall, evine küçük oğlunun gelmesi nedeniyle Pazar gününün Cumartesi gününden daha iyi olduğunu söyledi. Doğum esnasında eşinin arkadaşı Dolly Maude'un da yanlarında olduğunu söyleyen Tindall, hastaneye gidecek kadar vakit kalmadığı fark ettiklerinde evde doğum yapılmasına karar verdiklerini söyledi. Evlerinde bulunan spor salonuna gidip bir yoga matını ve havluları alan Maude’un da desteği ve ebenin de eve yakın oluşuyla beraber, doğum evde gerçekleşti.

Kraliçenin 10. torunu, tahtın 22. adayı

Eşinin gerçek bir savaşçı olduğunu söylen Tindall, doğumun ertesi gününde birlikte yürüyüşe çıktıklarını söyledi. Kraliçe’nin onuncu torunu olan bebeği ismi ise, Lucas Philip olarak açıklandı. Böylece ailenin yeni soluğu Lucas Philip, taht için yirmi ikinci sıradan aday olmuş oldu.

Yorumlar (0)