"Bana koronavirüs bulaştırdı" deyip sevgilisini öldürdü!

Dünyada yeni tip koronavirüse (Covid-19) bağlı kayıtlara geçen ilk cinayet gerçekleşti. İtalya'da bir erkek hemşire, doktor olan sevgilisini boğarak öldürdü. Suçunu itiraf eden adam "Bana koronavirüs bulaştırdı." ifadesini kullandı.

DÜNYA 02.04.2020, 10:21
"Bana koronavirüs bulaştırdı" deyip sevgilisini öldürdü!

Yeni tip koronavirüsün (Covid-19) en çok vurduğu ülkelerden biri olan İtalya'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle kayıtlara geçen ilk cinayet işlendi. 

Antonio De Pace adlı erkek hemşire, doktor olan ve hastanede yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele eden sevgilisi Lorena Quaranta’yı öldürdü.

Dailymail'in haberinde, 28 yaşındaki Antonio De Pace’nin sevgilisi "kendisine koronavirüs bulaştırdığı" gerekçesiyle öldürdüğü kaydedildi.

Salı gecesi polis ekiplerine kendisini ihbar eden Antonio De Pace’nin suçunu itiraf ettiği bildirildi.

"Onu öldürdüm çünkü bana virüs bulaştırdı"

27 yaşındaki Lorena Quaranta'nın cesedini evde bulan polis ekipleri, Antonio De Pace’nin de bileğinde kesiklerin bulunduğunu ve intihar etme girişiminde bulunduğunu ifade etti.

Sorguya alınan Antonio De Pace, "Onu öldürdüm çünkü bana virüs bulaştırdı." dedi. 

Test sonuçları belli oldu

Öte yandan, erkek hemşire ile sevgilisine yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi uygulandığı ve ikisinin de sonuçlarının negatif çıktığı belirtildi. Lorena Quaranta’nın öldürülmeden önce İtalya'da bulunan doktor ve sağlık çalışanlarının haklarına ilişkin çok sert mesajlar paylaştığı ortaya çıktı. 

Yorumlar (0)