BAE ziyarete hazır

Erdoğan’ın BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) ziyaretinden evvel, Dubai şehrinde bulunan ve dünyanın en yüksek binası olarak bilinen Burj Khalifa’ya Türk bayrağı yansıtıldı ve İstiklal Marşı çalındı.

DÜNYA 14.02.2022, 01:34
BAE ziyarete hazır

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün ve yarın BAE'ye yapacağı resmi ziyaretten evvel, Dubai şehrinde bulunan ve dünyanın en yüksek binası olarak bilinen Burj Khalifa’ya Türk bayrağı yansıtıldı ve İstiklal Marşı çalındı. Kırmızı-beyaz renklere bürünen gökdelenin üzerine Türkçe olarak 'Hoş geldiniz' yazıldı.

Erdoğan’ın BAE ziyareti

Cumhurbaşkanı, Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayid Al Nahyan’ın yaptığı davete icabetle, bugün ve yarın BAE’ye resmi ziyaret yapacak. Ziyaret çerçevesinde gerçekleştirilecek olan görüşmelerde, BAE-Türkiye arasındaki ikili ilişkiler bütün yönleriyle değerlendirilmesi ve iş birliğinin geliştirilmesi adına imkanlarının masaya yatırılması bekleniyor.

Öte yandan Erdoğan'ın, 'Dubai Expo 2020' fuarını ziyarette bulunması, 'Türkiye Ulusal Günü' olarak açıklanan 15 Şubat tarihinde Türkiye sergi alanını ziyaret etmesi planlanıyor.

Yorumlar (0)