Ayrılık kararına ilişkin yeni iddia!

Bu yılın ilk ayına damga vuran Prens Harry ve Meghan Markle'ın İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılık kararı (Megxit) üzerindeki sır perdesi aralanıyor. Prens Harry'nin "Ayrılık benim kararımdı" dediği ve altında da eşi Meghan Markle'a yapılan eleştirilerle oğlu Archie'yi daha özgür bir ortamda büyütme istediği olduğu öne sürüldü.

DÜNYA 24.03.2020, 10:28 24.03.2020, 12:04 Hanife
Ayrılık kararına ilişkin yeni iddia!

Prens Harry ve Meghan Markle'ın İngiliz Kraliyet Ailesi'nden ayrılmalarıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Us Weekly dergisine konuşan kaynak, 35 yaşındaki Pren Harry'nin, kendi ülkesinde karısına asla adil davranılmayacağını düşündüğü için böyle bir karar aldığını ve bu konuda da ısrarcı olduğunu belirtti.


İsmini açıklamak istemeyen bu kaynağın iddiasına göre Prens Harry, Kraliyet Ailesi'nin ilk dul, ilk melez ve ilk Yahudi gelini olarak anılan ve eleştirilen Meghan Markle'a ailede adil bir şans verilmeyeceğini gördüğü için ülkeden ayrılıp (Megxit) yeni bir hayat kurmaya karar verdi.


US Weekly'ye konuşan kaynağın iddiası ayrılık kararını karısını düşünerek Prens Harry'nin verdiğini ileri sürse de göz ardı edilmeyen başka bir ayrıntı daha var.

Birçok kişi Prens Harry'nin, karısını annesinin kaderinden korumak istediği için ülkeden ayrıldığını düşünüyor. Bu konuda tek odak noktası da Markle değil aynı zamanda oglu Archie. Kendisi de göz önünde büyümenin zorluklarını bilen Harry, oğlu Archie'nin daha farklı ve özgür bir ortamda hayatını sürdürmesini istiyor.


Prens Harry, geçtiğimiz ay katıldığı bir etkinlikte bu konuda "İngiltere benim yuvam ve aşık olduğum yer. Bu asla değişmeyecek" deyip ayrılıkla ilgili de "Başka seçenek kalmamıştı" diye konuşmuştu. Prens Harry, eşi Meghan Markle ve oğlu Archie ile birlikte Kanada'nın Vancouver adasında yaşıyor.

Yorumlar (0)