Avrupa'nın göbeğinde insanlık dramı! Ünlü fotoğrafçı donarak öldü

Fransa'nın en kalabalık kentlerinden Paris'te, ünlü fotoğrafçı Rene Robert, geçtiğimiz günlerde sokakta yürüdüğü esnada yere düştü. Tam 9 saat yerde kalan ünlü fotoğrafçı donarak yaşamını yitirdi.

DÜNYA 27.01.2022, 07:23 27.01.2022, 17:47
Avrupa'nın göbeğinde insanlık dramı! Ünlü fotoğrafçı donarak öldü

84 yaşındaki Robert, geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde Fransa'nın kalabalık yerlerinden Turbigo Sokağı'nda yürürken aniden yere düştü.

9 saat kimse yardım etmedi, donarak öldü

Düştüğü yerden kalkamayan ve yüzüstü yatan Robert'in, yaklaşık 9 saat boyunca kimse yardımına gelmedi. Evsiz bir vatandaşın sabah saat 6 sıralarında polise ihbar etmesinden sorna kafa travması ve hipotermi sebebiyle hastaneye sevk edilen Robert'in hayatını kaybettiği açıklandı.

Binlerce kişi yanından geçip gitti

Robert'in gazeteci arkadaşı Michel Mompontet, ünlü fotoğrafçının yere düştüğü bölgenin barlar ve dükkanlarla dolu, oldukça kalabalık bir sokak olduğunu fakat yoldan geçen kişilerin yerdeki Robert'e kayıtsız kaldığını aktardı.

Sokaktan geçen insanların kayıtsızlığının, ünlü fotoğrafçıyı öldürdüğünü kaydeden Mompontet, "Yerde birini görseydim, ben de kesin olarak duracağımdan emin değilim." açıklamasını yaptı.

Yorumlar (1)
Mehmet YALDIR 2 yıl önce
İleri Demokrasiye(!) geçmemiş miydi Fransa...
Fakat ne acıdır ki güzel ülkem de aynı akıbete hızla gidiyor...