Ava giderken avlandı!

ABD'nin Arkansas eyaletinde çok ilginç bir olay yaşandı. Avlamak istediği geyiği vuran avcı, öldürdüğünü düşündüğü geyik tarafından öldürüldü.

DÜNYA 25.10.2019, 13:51 25.10.2019, 13:58
Ava giderken avlandı!

66 yaşındaki Thomas Alexander, ABD'nin Arkansas eyaletindeki Ozark Dağları yakınında avlanmaya gitti. Gözüne kestirdiği geyiği vuran Alexander, hayvanın öldüğünü düşünerek yanına doğru gitti. Avcısının yaklaştığını gören geyik, bir anda ayağa kalkarak avcısına saldırdı.

Alexander, bir aile üyesini arayarak acil servis hizmetlerinin kendisine ulaşmasını sağladı, ancak hastane yolundayken hayatını kaybetti.

"Kariyerimdeki en garip şeylerden biri"

Arkansas Av ve Balık Komisyonu'ndan Keith Stephens, Alexander'ın ölümünün 20 yıllık kariyerindeki "en garip şeylerden biri olduğunu" söyledi. Stephens, "Geyiğin vurulduğu yerde ne kadar uzun süre kalmasına izin verdi bilmiyorum ama vurduktan sonra ölüp ölmediğini kontrol etmeye gitti; görünüşe göre geyik ölmemiş" diye konuştu.

Stephens, avlamak istediği geyik tarafından öldürülen avcı Alexander'a otopsi yapılmayacağını söyledi. Komisyon, yaralı hayvanı arıyor.

Yorumlar (0)