Ateşkes ihlâl ettiler: 1 şehit...

Ermenistan gerilimi tırmandırmak için yoğun çaba sarf ediyor. Ermeni askerlerin sınır ihlali sebebiyle sınırında çatışma çıktı, bir Azerbaycan askeri şehit oldu.

DÜNYA 21.09.2020, 11:23 21.09.2020, 17:34
Ateşkes ihlâl ettiler: 1 şehit...

Ermenistan, Azerbaycan ile sınırda tansiyonu daha da yükseltmek ve Azerbaycan ile yaşadığı gerilimi sıcak tutmak için provokatif eylemlerine devam ediyor.

Ermenistan-Azerbaycan sınırında ihlalde bulunan Ermeni askerlerle çıkan çatışmada Azerbaycan ordusundan bir askerin şehit olduğu bildirildi.

Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki sıcak çatışmaya ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Azerbaycan Savunma Bakanlığı, yaptığı yazılı açıklamada, Ermenistan ordusu askerlerinin Azerbaycan-Ermenistan sınırının Tovuz bölgesinde ateşkesi bir kez daha ihlal ettiği, ardından açılan taciz ateşinde bir Azerbaycan askerinin şehit olduğu kaydedildi.

Ermeni askerlerinin ihlal ve taciz ateşinin ardından sıcak çatışma yapandığını da belirten Azerbaycan Savunma Bakanlığı, sınırda durumun kötüleşmesinden ve gerilimin tırmanmasından Ermenistan yönetiminin sorumlu olduğunu belirtti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı yetkilileri, şehit askerin aile ve yakınlarına taziye dileklerinde bulundu.

Yorumlar (0)