Aşkı uğruna prenseslikten vazgeçen Mako, New York’ta görüntülendi

Japon Prenses Mako’nun aşkı uğruna prenseslikten vazgeçerek kraliyetten ayrıldığı eşi Kamuro Kei ile birlikte New York’ta bulunan John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’nda görüntülendi. Çiftin sıradan hayatı dünya tarafından yakinen takip ediliyor.

DÜNYA 15.11.2021, 14:26
Aşkı uğruna prenseslikten vazgeçen Mako, New York’ta görüntülendi

Artık ‘eski prenses’ olarak anılan Mako, eşi Komuro Kei ile ulaştıkları Amerika’nın ünlü havalimanında sıradan hayatlarına adım attıktan sonra ilk kez görüntülendi.

Amerikan basınında geniş yer bulan habere göre, kendi seçtiği halktan biri olan erkek arkadaşıyla evlenerek kraliyet statüsünü tamamen bırakan Mako ile eşi ülkesi Japonya’nın başkenti Tokyo’da kendileri için düzenlenen törenin ardından yeni hayatlarına yolcu edildi.

Koruma ordusu objektiflere takıldı

New York'taki John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı'nda görüntülenen çifte burada büyük bir güvenlik ordusu ile polis ekipleri eşlik etti.

Çıkışta kendilerini büyük bir merakla beklemekte olan gazetecilerin sorularını yanıtlamayı tercih etmeyen çift, bindikleri bir araçla hemen havalimanından uzaklaştı.  

Gözler yeni çiftte

26 Ekim tarihinde dünya evine giren çiftin, New York’ta bir daire kiralayacağı öğrenildi.  

Eski prensesin, yeni ve lüksten uzak sıradan yaşamı sadece Amerika ve Japonya’da değil, tüm dünyada merak ile takip ediliyor. Mako’nun geldiği New York’ta da iş ve aile hayatının mercek altında olması bekleniyor.

Yorumlar (0)