Arkadaşlarıyla iddiaya girdi, yuttuğu şey ‘pes’ dedirtti!

Çin’de, bir çift gözlük kolunu yutmak için arkadaşlarıyla iddiaya giren genç adamı tedavi altına alan doktorlar, gördükleri manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. 

DÜNYA 20.05.2022, 17:40
Arkadaşlarıyla iddiaya girdi, yuttuğu şey ‘pes’ dedirtti!

Edinilen bilgiye göre olay, 4 sene önce Çin’in Şanghay şehrinde yaşandı. Arkadaşlarıyla iddiaya tutuşan ve soyadının Li olduğu açıklanan genç adam, bir çift gözlük kolunu yuttu. Bir süre sonra sağlık problemleri yaşayan Li, doktora gitmeye çok utandığı için yıllarca vücudundaki gözlük kolları ile yaşadı. Bu süreçte sık sık hastaneye gitmesine rağmen kimsenin midesindeki gözlük kollarını fark etmediğini belirten Li, son zamanlardaki ağrıya dayamadığını belirterek doktorlara başvurduğunu ifade etti. 

“Çok ilginç bir olayla karşılaştık, şaşkınlık içerisindeyim”

Hastanede yapılan bir dizi tetkik sonrası, ameliyatsız bir şekilde maddelerin vücuttan çıkarılması için uzman Profesör Zhou Pinghong’a sevk edilen Li, 15 dakikalık bir operasyonla sağlığına kavuştu. Operasyon sonrası konuşan Profesör Pinghong, “Çok ilginç bir olayla karşılaştık, şaşkınlık içerisindeyim. Gözlük kollarından birisi, ince bağırsağın ilk aşamasını oluşturan on iki parmak bağırsağına, bir diğer gözlük kolu ise on iki parmak bağırsağının ucuna saplanmıştı. Şans eseri büyük bir kanama meydana gelmemiş. Başarılı bir müdahale gerçekleştirdik ve iki kolu vücuttan çıkardık. 15 dakikada hastamızı bu şikâyetinden kurtardık” dedi. 

Yorumlar (0)