Aretha Franklin’in ailesi, Genius: Aretha dizisine tepki gösterdi!

Efsanevi sanatçı Aretha Franklin’in hayatından izler sunan ve ilgi toplayan “Genius: Aretha” dizisine tepki geldi! Sevilen şarkıcının ailesi, dizinin yaratım sürecinde kendilerine danışılmadığını belirtti. Bu yüzden aile, dizi izleyicilerin boykota davet etti!

DÜNYA 23.03.2021, 15:23 23.03.2021, 18:06
Aretha Franklin’in ailesi, Genius: Aretha dizisine tepki gösterdi!

Ünü birçok ülkeye yayılan ve seslendirdiği şarkılarla dikkat çeken efsane sanatçı Aretha Franklin’in ailesinden bir çağrı var. Hatırlanacağı üzere bir süre önce yayına giren ve oldukça ilgi toplayan “Genius: Aretha” adlı bir dizi yayına girmiş. Dizi, sanatçı Aretha Franklin’in hayatından izler taşınmasıyla dikkat çekmişti. Ancak Franklin’in ailesi, dizinin yaratım ve yapım sürecinde kendilerine danışılmadan yapıldığını söyledi.

Franklin’in torunu Grace, açıklama yaptı

Bunun üzerine aile, Aretha Franklin’in hayranlarından diziyi izlemeyip boykot etmeleri konusunda çağrıda bulundu. Dizinin yayıncısı ve yapımcısı ise, dizi için gerekli izinleri aldıklarını belirtti. Konu hakkında aileden açıklamayı, Aretha Franklin’in torunu olan Grace yaptı.

İzleyiciye boykot çağrısı

Sosyal medya üzerinden bir klip yayınlayan Grace, dizi ekibinin saygısızca hareket ettiğini ve bu biyografi projesinde aileye de danışılması gerektiğinin önemli olduğunun altını çizdi. Grace, dizinin yapımcılarına ulaşmayı çok denediklerini ama defalarca aileyi yok saydıklarını öne sürdü. Ailece bu projeye destek vermediklerini belirten Grace, izleyicilerinde diziyi izlememesi konusunda çağrıda bulundu.

Yorumlar (0)