Apple, ucuz MacBook satmaya başladı!

Apple, yenilenmiş cihazlarını artırıyor. Şirket son olarak yenilenmiş mağaza yoluyla en yeni MacBook ürünlerini satışa sunuyor.

DÜNYA 02.04.2022, 10:02 03.04.2022, 11:20
Apple, ucuz MacBook satmaya başladı!

Yenilenmiş ürünler genellikle çizilme ve kırılma vb. sebepler yüzünden tamire götürülmüş ve sıfıra yakın duruma getirilmiş ürünler olarak biliniyor. Bu, özellikle sıfır ürün almak istemeyen tüketicilerin çok sık tercih ettiği bir durum.

Apple’dan ucuz MacBook satışı

En yeni Apple cihazlarında biraz da olsa tasarruf etmek isteyenler için Apple, en yeni ürünlerini opsiyonlara dahil ediyor. Bugün Apple, M1 Pro ve M1 Max yongalarıyla donatılmış olan 14 ve 16 inç MacBook Pro cihazlarının yenilenen sürümlerini sunmaya başladı. Bu cihazların, 2021 yılı etkinliğinden beri yeni sürümlerinde ilk defa bir indirim sunuluyor.

Apple Sertifikalı Yenilenmiş mağazası, yenilenmiş Apple cihazlarını satın almak isteyenler için en iyi imkanları sunuyor. Apple Sertifikalı Yenilenmiş cihazlar, satışa çıkmadan evvel Apple’ın sıkı yenileme aşamasından geçen ikinci el Apple cihazlarıdır. Teknik problemlerden dolayı yalnızca bazı birimler iade ediliyor. Bu duruma rağmen genellikle bütün birimler, Apple’ın sıkı kalite yenileme aşamasından geçiyor. Bugün ise Apple Sertifikalı Yenilenmiş mağazasından alınabilen Apple’ın en yeni MacBook Pro cihazları, normal fiyatından daha ucuza satılıyor.

Apple, çeşitli M1 Pro cihazları ve bazı üst düzey M1 Max MacBook Pro ile beraber farklı yapılandırmaya sahip. Temel M1 Pro ve yüksek özellikli M1 Max cihazları, vitrinlerde yer aldı.

14 inç MacBook Pro Yenilenme

  • MacBook M1 Pro 8 çekirdekli işlemci ve 14 çekirdekli GPU: 1.799 dolar (Orijinal fiyatı 1.999 dolar)

  • MacBook M1 Pro 10 çekirdekli işlemci ve 16 çekirdekli GPU: 2.249 dolar (Orijinal fiyatı 2.499 dolar)

16 inç MacBook Pro Yenilenme

  • MacBook M1 Pro 10 çekirdekli işlemci ve 16 çekirdekli GPU: 2.249 dolar (Orijinal fiyatı 2.499 dolar)

  • MacBook M1 Max 10 çekirdekli işlemci ve 32 çekirdekli GPU: 3.149 dolar (Orijinal fiyatı 3.499 dolar)

Öte yandan Apple, yenilenen bütün ürünlerini, kılavuz ve aksesuarlarıyla beraber gönderiyor. Apple tarafından yenilenen her ürün, Apple’ın yeni piller ve dış kılıflar sağlamasıyla zorlu bir onarım ve test sürecinden geçer. Birçok kullanıcının ikinci el telefondan çok yenilenen ürün seçmesinin sebebi; bu cihazların garanti kapsamına giriyor olması. Apple’ın yenilediği her ürün de bir yıllık garantiye sahip olmuş oluyor.

Yorumlar (0)