Amber Heard, Johnny Depp hakkında manidar bir paylaşım yaptı!

Eski eşi oyuncu Johnny Depp ile olaylı bir ayrılık yaşayan ve şiddet yönündeki açıklamalarıyla olay olan Amber Heard, manidar bir paylaşıma imza attı. Heard, siyah giydiği elbiselerle olan fotoğraflarını paylaştı.

DÜNYA 02.04.2021, 12:16 02.04.2021, 17:49
Amber Heard, Johnny Depp hakkında manidar bir paylaşım yaptı!

Ünlü Hollywood yıldızı Amber Heard, uzun zamandır eski eşi aktör Johnny Depp’in kendisine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündemde. Ünlü yıldız bugün, sosyal medya hesabında manidar sayılabilecek bir paylaşıma imza attı.



Heard, artık simge haline gelen siyah renkli elbisesiyle olan fotoğraflarını koydu. İlk fotoğraf Depp’in, kendisine şiddet uyguladığı iddialarını belirttiği 2016 yılına ait. Fotoğrafta Heard’in yüzündeki morluklar dikkat çekiyor.

Davanın reddedilmesine hiç şaşırmadı

Heard’in paylaştığı ikinci fotoğrafta ise, Depp’e açtığı davayı kaybettiği gün el ele tutuşulmuş olan bir an dikkat çekiyor. 34 yalındaki Heard, 4 yıl arayla aynı elbiseyi giydiğini paylaşımın altına yazdı. Heard, bazı şeyleri iki kez giymenin, bazen çok önemli olduğuna işaret etti. Heard bu paylaşımı, Depp’e karşı açtığı davayı kaybettiği gün yaptı. Davanın reddedilmesine hiç şaşırmadıklarını belirten Heard, Birleşik Krallık'ta görülen davada sunulan kanıtların da ezici ve inkar edilemez olduğunu belirtti.

57 yaşındaki Johnny Depp ve 24 yaşındaki Amber Heard arasındaki, Mayıs ayında görülecek bir dava daha bulunuyor. Depp tarafından açılan ve Virginia’da görülecek olan hakaret davasında, 50 milyon dolarlık bir tazminat talebi bulunuyor. Heard, daha sonraki paylaşımlarında da siyah elbiseyi giydiği halleri paylaşmayı sürdürdü.

Yorumlar (0)