"Almanya, para Avrupa'da kalsın diye Türkiye'yi güvensiz gösteriyor"

Almanya'da doğup büyüyen bir Türk tatil sebebiyle geldiği Türkiye'de Almanya'nın Türkiye'ye uyguladığı tatil yaptırımını paylaştı.

DÜNYA 28.06.2020, 18:03
"Almanya, para Avrupa'da kalsın diye Türkiye'yi güvensiz gösteriyor"

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadelede başarılı bir yol izleyen Türkiye için Almanya'dan güvensizlik sinyalleri geliyor.

Almanya'dan ilk defa Bodrum'a gelen yabancı turistler, Avrupa ülkelerinde Türkiye'nin salgına dair tedbirsiz olduğuna ilişkin çalışmalar yürüttüğünü paylaştı.

Almanya tarafından Türkiye güvensiz bölge olarak gösterilmesine rağmen Türkiye'ye gelen Almanlar alınan tedbirlere karşı hayranlıklarını gizleyemedi.

Alman turistler Türkiye'den memnun

Doğduğundan beri Almanya'da olan Gürkan Kamacı, Türkiye'nin almış olduğu güvenlik önlemlerine ilişkin memnuniyetini paylaşarak, uçakla geldiğini ve yolculuğun çok güzel olduğunu paylaştı. Türkiye'den gitmeden önce bir rapor alacaklarını paylaşan Kamacı, Almanya'da her yerin açıldığını ve sosyal mesafe uygulamasının sürdüğünü söyledi.

Almanya paranın Avrupa'da kalmasını istiyor

Almanya'nın ülkedeki paranın Avrupa'da kalmasını istediğini ifade eden Kamacı, Almanya'da herkesin tedirgin görüldüğünü paylaşarak, 2'inci bir dalganın gelip gelmeyeceği konusunda endişeler olduğunu paylaştı. Herkesin Türkiye'ye gelmek istediğini söyleyen Kamacı, Almanya'nın Türkiye'yi tehlikeli bölge olarak ilan etmesinden dolayı ülkeye gelmenin sıkıntılı olduğunu paylaştı. 

Kamacı, bu algı yönetiminin Türkiye'ye olan talep patlamasını engellediğini söyleyerek, en az vakanın Türkiye'de olduğunu ifade etti. İspanya ve İtalya'da çok büyük sıkıntılar olmasına rağmen tatil için engel çıkarılmasının nedeninin paranın Avrupa'da kalması için olduğunu düşündüğünü iddia etti.

Yorumlar (0)