Almanya'da bakıcı dehşeti: 4 engelli vatandaşı öldürdü

Almanya’da fiziksel ve zihinsel engellilerin bakıldığı Oberlinklinik kurumunda görevli bir bakıcı engelli 4 kişiyi öldürürken 1’ini de yaraladı.

DÜNYA 29.04.2021, 13:00 29.04.2021, 17:43
Almanya'da bakıcı dehşeti: 4 engelli vatandaşı öldürdü

Almanya’nın Potsdam bölgesinde bulunan, fiziksel ve zihinsel engelli vatandaşların bakıldığı bir kurumda bakıcı dehşeti yaşandı.

4 engelli vatandaşı öldürdü

Oberlinklinik adlı, fiziksel ve zihinsel engellilerin bakıldığı bir sağlık kurumunda çalışan 51 yaşındaki bir kadın bakıcı, 4 engelliyi öldürürken 1 engelliyi ise ağır bir şekilde yaraladı.

İhbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, olaya ilişkin açıklama yaptı. Yaşananlar sebebiyle 51 yaşındaki kadın bakıcının yakalandığı açıklanırken olayın, cinayet çerçevesinde soruşturulduğu duyuruldu.

Öldürülen engelli vatandaşların vücutlarında darp izleri bulunduğu açıklanırken, 51 yaşındaki bakıcının bu cinayetleri işleme nedeninin henüz tespit edilemediği açıkladı.

Olay, cinayet masası tarafından devralınırken devam eden soruşturma çerçevesinde, yaşamını yitiren 4 vatandaşın üzerinde adli tıp teknisyenlerinin incelemelerde bulunduğu aktarıldı.

Yorumlar (0)