Afrikalı 8 yaşındaki kızı köle olarak 'satın alıp', yıllarca tecavüz etti

Kanada Montreal’de yaşayan bir kişinin evinde tesadüfen bulunan 11 yaşındaki Afrikalı kız çocuğunun 8 yaşındayken “köle” olarak ailesinden satın alındığı ve 3 senedir 60 yaşındaki Kanadalının evinde tutulduğu öğrenildi. Kıza karşı cinsel istismar suçunun işlendiğine kanaat getiren Kanada savcıları, 60 yaşındaki erkeğe 18 yıl hapis cezası verdi. 

DÜNYA 19.08.2021, 09:51 20.08.2021, 09:37
Afrikalı 8 yaşındaki kızı köle olarak 'satın alıp', yıllarca tecavüz etti

Kanada basınında yayınlanan bir habere göre Montreal polisi, çocuk istismarı görüntüleri ile ilgili açtığı soruşturma kapsamında 60 yaşındaki Sylvain Villemaire isimli bir kişinin evinde arama yaptı. Arama sırasında ise zanlının evinde 11 yaşındaki Afrikalı bir kız bulundu. İfadesi alınan Villemaire, kız 8 yaşındayken Afrikalı aileden satın aldığını itiraf etti. Afrikalı kız ise ifadesinde 3 sene boyunca kendisine cinsel istismar uygulandığını bildirdi. Bunun üzerine 60 yaşındaki zanlı, hakim karşısına çıkarıldı. 



Zanlı, pek çok suçtan 18 yıl ceza aldı 

Yargıç Pierre Labelle karşısına çıkan Villemaire, “reşit olmayan kişiye cinsel istismar”, “çocuk istismarı”, “insan ticareti” ve “çocuk istismarı görüntülerini bulundurmak ve dağıtmak” suçlarından 18 senelik hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca Villemaire’nin sosyal medya ve internet kullanması 25 sene boyunca; çocuk oyun alanlarına girmesi, çocuk yüzme havuzlarına girmesi ve 16 yaşından küçük çocukların sıkça ziyaret ettiği halka açık yerlere girmesi de süresiz olarak yasaklandı. 



Evinde 8 bin çocuk istismarı görüntüsü bulundu 

Haberde yer alan bir başka bilgiye göre Villemaire’nin, risk altındaki çocuklara ve gençlere yardım etmek konusunda psikoeğitim alanında uzmanlaştığı ve 2015 senesinde Afrika’ya gitti. Burada bulduğu bir ailenin annesine barınma ve içme suyu için para ödedi ve bunun karşılığında da kızın onunla Kanada’ya gelmesi konusunda anlaştı. Villemaire, küçük kıza daha iyi bir hayat vereceğini ve ona iyi bakacağını bildirdi.  

Bir başka bilgiye göre ise Villemaire’nin evinde 8 bin civarında çocuk istismarı görüntüsü bulundu. 

Yorumlar (0)