ABD’nin First Lady’si şimdide hostes kılığına girdi

Daha önce yaptığı birbirinden ilginç şakalarıyla herkesi şaşırtan ABD’nin First Lady’si Jill Biden, bu kez de uçakta hostes kılığına girdi.

DÜNYA 02.04.2021, 15:54 03.04.2021, 17:37
ABD’nin First Lady’si şimdide hostes kılığına girdi

Daha önce bindiği uçakta kabin bagajına saklanan ve görevlilere korku dolu anlar yaşatan First Lady bu defa da hostes kılığına girerek yaptığı şakalara bir yenisini daha eklemiş oldu.

1 Nisan şakası

Yaptığı ilginç şakalarıyla sürekli dünya gündeminde yer alan ABD Başkanı Joe Biden’in eşi Jill Biden, daha önce uçuş esnasında kabin bagajına saklanarak bagaj kapısını açan ilk kişiye korku dolu anlar yaşattı.

Bu defa da 1 Nisan şakalarına özel ilginç bir duruma imza atan Jill Biden, Kaliforniya’dan Washington’a gerçekleşen uçuş esnasında hostes kılığına girdi. 'Jasmine' yazılı bir yaka kartı takan Jill Biden, başına ise siyah peruk geçirdi. Girdiği kılıkla uçaktaki basın mensuplarına dondurma servisinde bulunan Biden, daha sonra başındaki peruğu çıkararak 1 Nisan diye bağırdı. Medya mensupları ise kendilerine dondurma servisi yapan kişinin aslında ABD’nin First Lady’si Jill Biden olduğunu gördüklerinde büyük şaşkınlık yaşadılar.

Yorumlar (0)