ABD’de vahşet: Komşusunu öldüren adam, kalbini ailesine yedirdi

ABD’de 3 şahsı katletmekle suçlanan Lawrence Paul Anderson, öldürdüğü komşusunun kalbini pişirerek ailesine yedirdiğini itiraf etti.

DÜNYA 24.02.2021, 20:40 26.02.2021, 09:14
ABD’de vahşet: Komşusunu öldüren adam, kalbini ailesine yedirdi

ABD’nin Oklahoma eyaletine bağlı olan Chikasha şehrinde ikamet eden 42 yaşındaki Lawrence Paul Anderson, 3 şahsı feci şekilde öldürmekle suçlanıyor. Anderson’ın geçtiğimiz 9 Şubat tarihinde komşusu Andrea Lynn Blankenship’i (41), amcası Leon Pye'yi (67) ve Pye'nin torunu Kaeos Yates'i (4) öldürmekle suçlandığı öğrenildi. Zanlının ayrıca, iki gözünde de bıçak yarası bulunan fakat hayatta kalmayı başaran teyzesi Delsie Pye'yi de yaralamaktan suçlandığı açıklandı.

Kalbi ailesine yedirdi

Anderson, Blankenship’i bıçaklayarak katlettiğini ve kalbini yerinden söktüğünü itiraf etti. OSBI'den (Oklahoma Eyalet Araştırma Bürosu) bir ajan, zanlının mahkeme dosyasında, “Söktüğü kalbi patates ile pişirerek, kötü ruhları serbest kılmak için ailesine yedirdi.” ifadelerine yer verdi.

3 adet birinci derece cinayetten suçlanıyor

Grady İlçe Bölge Savcısı Jason Hicks, zanlıyı 3 adet birinci derece cinayet, 2 adet ağır saldırı, ölümcül silahla yaralama ve darp gerekçesiyle suçladı. Söz konusu şahsın dün çıktığı mahkemede gözyaşlarıyla hakime, “Sayın yargıç, kefalet istemiyorum.” dediği öğrenildi.

Kustuğu esnada yakalandı

Anderson, tutuklanmandan evvel kolluk kuvvetleri tarafından oturma odasında bulunan yastıkların içine kustuğu esnada yakalandığı aktarıldı. OSBI, arama emri isteminde ise kanıt olarak Pye konutunda bulunan tava, tencere ve yemek pişirmek maksadıyla kullanılan her türlü aleti toplamak istediklerini duyurdu.

Yorumlar (0)