ABD’de Pfizer koronavirüs aşısı doktorun ölümüne neden oldu

Doktor Gregory Michael, ABD’li ilaç şirketi Pfizer tarafından geliştirilen koronavirüs aşısının ilk dozunu aldıktan iki hafta sonra yaşamını yitirdi.

DÜNYA 08.01.2021, 13:25 09.01.2021, 15:25 Hanife
ABD’de Pfizer koronavirüs aşısı doktorun ölümüne neden oldu

Kovid19’dan en çok etkilenen ülke olan ABD’nin pandemiyle mücadelesi sürüyor.

Aşılama çalışmalarının devam ettiği ABD’de en son koronavirüs tablosunda, bir günde 4 binden fazla kayıp vermişti.

ABD’nin Florida eyaletinde bulunan ilaç şirketi Pfizer tarafından geliştirilen aşı, sağlık görevlilerine yapılmaya başlanmıştı. Florida’da bir hastanede çalışan 56 yaşındaki doktor Gregory Michael,  Pfizer korona aşısı olduktan iki hafta sonra yaşamını yitirdi.



Aşıdan üç gün sonra vücudunda lekeler oluştu!

18 Aralık’ta ilk dozunu alan Gregory Michael, üç gün sonra ayaklarında ve ellerinde küçük lekeler oluştu.

Eşi Heidi Neckelmann, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Michael’in hastaneye gittiğinde yapılan testlerde kan değerlerinin normal seviyenin çok altında çıktığını belirtti.

Bunun üzerine Michael’in yoğun bakıma alındığını söyleyen Neckelmann, bir süre sonra eşinin yaşamını yitirdiğini sözlerine ekledi.



"Ölümü yüzde 100 aşı ile bağlantılı"

Eşi Gregory Michael’ın ölümünün Pfizer koronavirüs aşısıyla ilgili olduğunu iddia eden Neckelmann, “Bence ölümü yüzde 100 aşı ile bağlantılı. ” diyerek eşinin  sağlığının çok iyi olduğunu ve sürekli spor yaptığını, sigara içmediğini belirtti. Neckelmann, “Kanolarımız vardı. Onları kullanırdı. Derin deniz balıkçısıydı. Ani ölümünün aşılama
dışında başka hiçbir açıklaması yok.” İfadelerine yer verdi.

Ölümü araştırılan Gregory Michael’a yönelik açıklama yapan Miami Tıbbi denetim operasyonlar Müdürü Darren Caprara, ölümüyle ilgili KOVID-19 aşısının nasıl bir rol oynayabileceğinin araştırdığını belirtti. 


 

Yorumlar (0)