ABD’de alışveriş merkezine silahlı saldırı: 3 ölü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oregon eyaletindeki bir alışveriş merkezine silahlı saldırı düzenleyen saldırgan, 2 kişiyi öldürdükten sonra kendisi de vurularak yaşamını yitirdi. 

DÜNYA 29.08.2022, 13:13 30.08.2022, 12:02
ABD’de alışveriş merkezine silahlı saldırı: 3 ölü

Edinilen bilgilere göre olay, Oregon eyaletine bağlı Bend kentindeki bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Silahını yanına alarak alışveriş merkezinin otoparkında ateş açmaya başlayan zanlı, burada bir kişinin ölümüne sebep oldu. Silah sesleri sonrası bölgede büyük panik yaşandı. Otoparkın ardından bir mağazanın içine giren şahıs, burada da bir kişiyi vurarak öldürdü. 

Çıkan çatışmada vurularak öldürüldü

Mağazada uzun süre silah sesleri duyulurken, bölgeye gelen polis ekipleri alışveriş merkezi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis ekipleri ile çatışmaya giren zanlı, vurularak olay yerinde yaşamını yitirdi. Öte yandan silahlı saldırı sonucu alışveriş merkezindeki birçok kişinin yaralandığı bildirildi. Yaralılar, ihbar üzerine bölgeye gelen ambulanslara bindirilerek çevre hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturanın sürdüğü açıklandı. 

Yorumlar (0)