ABD’de 1 haftadır kayıp olan ünlü oyuncu ölü bulundu 

ABD yapımı dizilerde rol alan Lindsey Erin Pearlman, günlerdir kayıptı. Yaklaşık 1 haftadır polis tarafından aranan oyuncu, cuma sabahı gelen ihbara giden Los Angeles polisi tarafından ölü bulundu. Yapılan Adli Tıp incelemesinde ölen kişinin Pearlman olduğu doğrulandı. Yaşananlar üzerine oyuncunun eşi Vance Smith, sosyal medya hesabından sarsıcı haberi yayınladı. Oyuncunun neden ve ne zaman öldüğü araştırılıyor. 

DÜNYA 20.02.2022, 08:49 21.02.2022, 09:19
ABD’de 1 haftadır kayıp olan ünlü oyuncu ölü bulundu 

American Housewife, General Hospital gibi ABD yapımı ünlü dizilerde rol alan Lindsey Erin Pearlman, 13 Şubat günü kaybolmuştu. Yakınlarının Los Angeles (LA) polisine kayıp başvurusunda bulunmasıyla birlikte LA polisi yaklaşık bir haftadır oyuncuyu arıyordu.  



İhbara giden polis, cansız bedenini buldu 

Cuma günü sabah saatlerinde LA polisine cinayet ihbarı geldi. Bunun üzerine olay yerine giden ekipler, cansız bedenin Lindsey Erin Pearlman’a ait olduğunu saptadı. Günlerdir şehrin her noktasında aranan oyuncunun ölü bulunması akıllarda pek çok soru işareti yaratırken bu ölümün neden ve ne zaman olduğu Adli Tıp incelemesiyle araştırılıyor. 



Kocası, sosyal medya üzerinden duyurdu 

Pearlman'ın eşi Vance Smith, cuma günü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oyuncu eşinin öldüğünü duyurdu.  

Yorumlar (0)