ABD'li hemşire gözyaşlarına boğuldu: Girdiğim her odada cesetler var!

ABD’nin New York kentinde yoğun bakım hemşiresi olarak görev yürüten D'neil Schmall (35), "Girdiğim her odada cesetler, cansız bedenler var. Hemşire arkadaşlarım için çok üzülüyorum." diyerek gözyaşlarına boğuldu. 

DÜNYA 12.04.2020, 16:05 12.04.2020, 16:08
ABD'li hemşire gözyaşlarına boğuldu: Girdiğim her odada cesetler var!

ABD’nin New York kentinde yoğun bakım hemşiresi olarak çalışan D'neil Schmall (35), 2 hafta boyunca yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlattı.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile ön saflarda mücadele eden yoğun bakım hemşiresi, birçok insanın hayatını kaybettiğini görünce yaşadıklarını sosyal medya üzerinden paylaştı.

"Girdiğim her odada cesetler, cansız bedenler var"

Gözyaşlarına boğulan D'neil Schmall, "Girdiğim her odada cesetler, cansız bedenler var. Hemşire arkadaşlarım için çok üzülüyorum." ifadelerini kullandı. 

D'neil Schmall, günde yaklaşık 5 saat uyuduklarını ve koruyucu plastik kıyafetin içinde 20 saat boyunca terleyerek gezdiklerini kaydetti. 

Günde yalnızca 2 kez su içmek için mola verdiklerini ve hemşire başına 16 hasta düşmesi nedeniyle hastanede hiçbir yardım alamadıklarını aktaran D'neil Schmall, "Bu görüntüyü yayınladım çünkü burada ne yaşadığımızı bilmenizi istiyorum. İşimi çok seviyorum, işime aşığım. İşimi bırakmayacağım ama biz de insanız." diye konuştu. 

Yorumlar (0)