ABD'li emekli general: Bir saatten kısa sürer!

ABD Hava Kuvvetleri’nden emekli korgeneral Steven Kwast, bir insanı, dünyanın herhangi bir noktasına 1 saatten kısa bir sürede transfer edebileceklerini iddia etti.

DÜNYA 15.12.2019, 21:18
ABD'li emekli general: Bir saatten kısa sürer!

Teksas eyaletindeki San Antonio-Randolph Üssü Havacılık Eğitim Komutanlığı’ndan emekli korgeneral Steven Kwast, Hillsdale Koleji’nin Washington kampüsünde yaptığı konuşmada önemli açıklamalar yaptı.

Kwast, "Sözkonusu teknoloji, herhangi bir kişiyi dünyanın herhangi bir noktasından herhangi bir diğer noktasına bir saatten kısa sürede transfer edilmesi için mevcut teknolojilerin gelişmişi olmaksızın bağımsız bir teknoloji olarak tesis edilebilir." dedi.

Habere göre 650 saati Çöl Kalkanı ve Çöl Fırtınası gibi operasyonlarında toplam 3300 saatlik uçuş tecrübesi olan Kwast’ın bu itirafı, açıklanamayan bir dizi garip olgunun varlığına ilgili kanıt olarak gösteriliyor.agon,

Açıklamaların amacı bütçenin artırılması mı?

The Drive dergisine göre, buna benzer açıklamalar, Pentagon'un uzay alanındaki yeni buluşlara yatırımları arttırma isteğiyle ilgili olbileceğinin altını çizdi.

ABD'li uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX yöneticisi ve CEO’su Gwynne Shotwell, Big Falcon Rocket (BFR) nakil sisteminin 10 yıl içinde çalışacağını ve bir saatten kısa bir sürede insanı dünyanın herhangi bir noktasına transfer edebileceğini açıklamıştı.

Yorumlar (0)