ABD istihbaratı UFO ve uzaylı raporunu yayınladı 

ABD Ulusal İstihbarat Direktörlüğü, uzaylılar ve UFO hakkında yazdığı raporu kamuoyu ile paylaştı. Raporda, 2004-2021 seneleri arasında gözlemlenmiş 144 olay yer alıyor. 

DÜNYA 26.06.2021, 11:01 27.06.2021, 10:47
ABD istihbaratı UFO ve uzaylı raporunu yayınladı 

ABD Ulusal İstihbarat Direktörlüğü, uzaylılar, tanımlanamayan hava olayları ve UFO hakkında hazırladığı raporu yayınladı. 2004-2021 seneleri arasındaki 144 olaya yer verilen raporda, 80’inin çoklu sensör üzerinden net şekilde görülebildiği ifade edildi. 



Cisimler, ordu eğitim alanlarında gözlemlendi 

Raporda, tanımlanamayan hava cisimlerinin çoğunlukla ABD ordusunun eğitim alanlarının semalarında gezdiği bunun sebebinin de o bölgede çok fazla sensör ve radar olmasından kaynaklandığı belirtildi. 

21 farklı cismin görüntülendiği ve bunların 18’inin tanımlanamayan ve daha önce görülmeyen eşkilde çok farklı hareketler ve uçuşlar yaptığı yazıldı. Bunların bazılarının havada asılı kaldığı, bazılarının da rüzgara ters uçtuğu ve çok çabuk hızlandığı ya da çok çabuk yavaşladığı aktarıldı. 



Tanımlanamayan cisimlerin dört açıklaması bulunuyor 

Raporda, havada görüntülenen cisimlerin dört açıklamasının olabileceği aktarıldı. Bunlardan birinin havada kalan kalıntılar olabileceği diğerinin ise atmosferik bir durumun sonucu olabileceği belirtildi. Raporda bu hava cisimleri için bir diğer sebebin ise ABD kuruluşları ya da yabancı ülkeler tarafından gerçekleştirilen gizli deneyler olabileceği yazıldı. Son seçenek ise henüz belirlenemeyen gök cisimlerinin gerçekten var olması. 

Yorumlar (0)