81'lik engelli teyze böyle yakalandı!

81 yaşındaki engelli kadın tekerlekli sandalyesine gizlediği 3 kilogram kokainle Kolombiya polisine yakalandı.

DÜNYA 16.10.2019, 15:34
81'lik engelli teyze böyle yakalandı!

Olay Kolombiya’nın Jose Maria Cordova Uluslararası Havaalanı’nda yaşandı. 81 yaşındaki engelli kadın tekerlekli sandalyesine gizlemiş olduğu 3 kilogram kokainle yakalandı. Jose Maria Cordova Uluslararası Havaalanı yetkilileri yaşlı kadının tekerlekli sandalyesinde bir gariplik hissetti ve şüphe üzerine tekerlekli sandalyeyi incelemeye aldılar. İnceleme sonucu herhangi bir olumsuzluğa rastlamayan havaalanı yetkililerinin şüphelerinin sürmesi üzerine narkotik polisi çağrıldı. Narkotik ekipleri tekerlekli sandalyenin demir borusunun vidalarını söktükten sonra boru içerisine gizlenmiş 3 kilogram saf kokaine rastladı.

İsminin Irene Mesa de Marulanda olduğu belirlenen 81 yaşındaki kadın Kolombiya'dan İspanya'ya gerçekleştireceği uçuş öncesi polise yakalandı. Irene Mesa de Marulanda ifadesinde, tekerlekli sandalyesine gizlenmiş olarak bulunan kokainden haberi olmadığını ve sandalyesinin daha önce kaybolduğunu ileri sürerek hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Kolombiya polisi, benzer olayların bu yıl 3 kez daha yaşandığı bilgisini verdi. Emniyet yetkilileri, bulunan uyuşturucunun yaşlı kadının tekerlekli sandalyesine kaçakçılar tarafından habersiz yerleştirilmiş olma olasılığını da değerlendiriyor.

Yorumlar (0)