3 hafta evde saklanmış: Gwyneth Paltrow’dan Oscar itirafı!

1999 yılında ‘Aşık Shakespeare’ filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ı kazanan oyuncu Gwyneth Paltrow, şaşırtıcı bir itiraf yaptı. Oscar kazandıktan sonra 3 hafta evde gizlendiğini söyleyen Paltrow, aşırı ilginin kendisini git gide bunalttığını söyledi.

DÜNYA 26.03.2021, 12:29 26.03.2021, 18:01
3 hafta evde saklanmış: Gwyneth Paltrow’dan Oscar itirafı!

Oscar ödüllü ünlü aktris Gwyneth Paltrow’dan şaşırtıcı itiraflar geldi. Kazandığı Oscar ödülü ve eski eşi Chris Martin hakkında samimi açıklamalarda bulunan Paltrow, katıldığı bir podcast yayınında, ilk kez bu kadar dürüst konuştu. Hatırlanacağı üzere Paltrow, başrollerini Joseph Fiennes ile paylaştığı ve John Madden’in yönettiği ‘Aşık Shakespeare’  filmindeki rolüyle, 1999 yılında Akademi Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülünü kazanmıştı.

3 hafta evde saklanmış

Ödülü aldıktan sonra üstüne büyük bir ilgi geldiğini hissettiğini söyleyen Paltrow, o dönem 3 hafta evden çıkmadığını itiraf etti. O zamanlar üstündeki aşırı ilgiden dolayı bunaldığını belirten 48 yaşındaki Paltrow, o zamanlar büyük bir kaygı yaşadığını ve Oscar kazandığı için insanların kendisinden nefret edeceğini düşündüğünü söyledi. O zamanlar 26 yaşında genç bir kız olduğunu söyleyen Paltrow, 3 hafta boyunca anne ve babasının yaşadığı Santa Monica’daki evlerinde gizlendiğini söyledi. İlginç ve yalnız bir dönem geçirdiğini söylen Paltrow, genç yaşta yaşadığı ilginin kendisini getirdiği noktayı bu şekilde itiraf etmiş oldu.

Eşinden boşanmayı hiç istememiş

Boşandığı eski eşi Chris Martin hakkında da açıklamalar yapan Paltrow, o zamanlar hiç. bir şekilde boşanmak istemediğini itiraf etti. Boşanmanın kendi başına gelmesinden çok korktuğunu söyleyen Paltrow, hele iki çocuğu varken bunu hiç istemediğini belirtti. Bu süreçte kendisiyle ilgili çok şey öğrendiğini söyleyen Paltrow, daha sonra da hayatına en mükemmel adam olan Brad Falchuk’un girdiğini belirtti.

Yorumlar (0)