26 bin lirayla başladı, Kylie Jenner ile iş birliği yaptı!

26 bin lira sermaye ile iş kuran Nikki Eslami'nin başarı hikâyesi herkesi şaşkınlığa uğratıyor. 

DÜNYA 21.10.2019, 10:46 21.10.2019, 10:49
26 bin lirayla başladı, Kylie Jenner ile iş birliği yaptı!

Kanada'da dünyaya gelen Nikki Eslami, 17 yaşında hukuk eğitimi almak amacıyla Avustralya'ya taşındı.

Avustralya'da eğitimini tamamlayan Eslami, Kanada'ya geri dönerek hayatının geri kalanını daha farklı bir iş yaparak geçirmek istediğine karar verdi.

Postiş ürünleri satan bir şirket kurdu

4 bin 500 dolar sermaye ile (yaklaşık 26 bin lira) iş hayatına başlayan Eslami, sadece birkaç yılda işini milyon dolarlık bir şirkete dönüştürdü.

Nikki Eslami'nin postiş ürünleri satan şirketi kısa sürede Kylie Jenner ve Cardi B gibi ünlü isimler tarafından da keşfedildi.

Kylie Jenner, 2014 yılında kendi postişlerini üretmek amacıyla Nikki Eslami ile iş birliği yaptı.

Şirketini tanınır hale getirdi

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Nikki Eslami, postiş ürünleri satan şirketi Bellami Hair'i tanınır hale getirdi.

Başarıya adım adım...

Postiş sektörüne girdiği ilk dönemlerde ürünlerini Asya'dan getirdiğini ifade eden Nikki Eslami, önce ailesine ve yakın çevresine satışlar yaptı. 2012'de yaptığı işi kurumsallaştırmak için adım atan Eslami, Bellami Hair'i kurdu.

Eslami, fenomen isimlere ulaşmak amacıyla e-posta göndererek ürünlerini tanıtmak istediğini ve bu amaçla numune gönderme niyeti olduğunu söyledi.  Kylie Jenner ile iş birliği yapmayı da başaran Eslami, yakın çevresinin şaşkınlığa uğradığını kaydetti. 

Yakın arkadaşlarından birinin kendisine, "Zamanını boşa harcıyorsun, hukuku bırakırsan başarılı olamazsan." dediğini belirten Eslami, aynı kişilerin bugünse, "İnanamıyorum! Nasıl başardın?" dediğini aktardı.

Başarıdan başarıya koşan Eslami, İngiltere'deki ilk şubesinin açılışını kutlamak amacıyla 20 milyon dolar değerindeki 50 metrelik altın kaplama yatı ile Avrupa turuna çıktı. Eslami, altın kaplama yatında saç konusunda uzman olan kişileri ve fenomen isimleri ağırlıyor.

2012 yılında annesinin evinde sadece 26 bin lira ile başladığı iş sayesinde milyon dolarlık bir şirket sahibi olan Nikki Eslami, daime nereden buralara geldiğini hatırladığını ifade ediyor.

Yorumlar (0)