2 terörist etkisiz!

Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensubu 2 terörist etkisiz duruma getirildi.

DÜNYA 06.07.2020, 10:58 06.07.2020, 16:14
2 terörist etkisiz!

Millî Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü PKK/YPG mensubu 2 teröristin, kahraman komandolarımız tarafından etkisiz duruma getirildiği bildirildi.

Millî Savunma Bakanlığının resmî Twitter hesabından yapılan bilgilendirme paylaşımında, kahraman komandolarımızın, Barış Pınarı Harekât bölgesindeki Suriyeli sivillerin canı, emniyeti, huzur ve güvenliği için her türlü önlemi almaya devam ettiği, sağlanan sükûnet, emniyet ve huzurun terör örgütleri tarafından bozulmasına izin verilmeyeceği vurgulandı.

Millî Savunma Bakanlığının açıklamasında, "Kahraman komandolarımız, PKK/YPG bölücü terör örgütünün bir saldırı girişimini daha engelleyerek PKK/YPG üyesi 2 teröristi etkisiz duruma getirmiştir." bilgisini verdi.

Yorumlar (2)
Eyp 4 yıl önce
Kardesim koca baris pinari harekatı askerin orda oldugu biliniyor bunu bile bile sadece 2 mal terörist mi gelip askerle çatışmiş nasıl olurda 2 teröris öldürülür. Boyle yerlerde en az 30 terörist in öldürülmesi gerek 1 tane 2 tane terörist ne ne işi var orda neyine guvenipte gelmis. Bence yalan haber yada oldürülenler terörist değil onca askerin karşına 2 tane mal çıkıp ne yapacak..
Cengiz ALP 4 yıl önce
Sayın eyp. sızma denilen şey cümbür cemaat yapılmaz.ikişer üçer beşer yapılır. sonra girdikleri yeri patlatıp çıkarlar.pkkdan toplanıp ordumuzun karşısına geçip savaşmasınımı bekliyordunuz.Adı terörist.gelip kahpece vurur gider.amaçları zaten askerin güvenliği sağladığı yerlerin güvenini bozmak.