10 milyon sterlinlik gala yapılacak: Yeni James Bond filmi ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ bekleniyor!

Sinema tarihinin efsane film serilerinden James Bond’un, izleyicisiyle 25. randevusu gerçekleşecek. Koronavirüs nedeniyle vizyonu sürekli ertelenen ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ filmi için bir gala düzenlenecek. Gala için ayrılan bütçe ise, 10 milyon sterlin olarak açıklandı!

DÜNYA 19.04.2021, 12:01 19.04.2021, 18:23
10 milyon sterlinlik gala yapılacak: Yeni James Bond filmi ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ bekleniyor!

Sinema sektörünün tamamen dijitale kaydığı Koronavirüs salgını sürecinde, yeni çekilen ve oldukça bütçe harcanan filmler ise merakla bekleniyor. Sinemaların kapalı olması nedeniyle elde kalan yaklaşık 1 yıllık filmler, sinemalar üzerindeki bu pandemi uyuşukluğunu kaldırmak adına harekete geçecek. Uzun zamandır merakla beklenen ve sinema tarihinin efsane seri filmlerinden olan James Bond’un yeni filmini gösterime girmesi için hazırlıklara başlandı. 



Gösterişli bir gala yapılması bekleniyor

Merakla beklenen serinin 25. filmi olma özelliğini taşıyan ve merakla beklenen ‘No Time For Die’ yani ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ filmi için gala düzenlenmesi planlanıyor. İlk olarak İngiltere’de 8 Ekim tarihinde gala yapılması beklenen film için, yaklaşık 10 milyon sterlinlik bir bütçe ayrıldı.  Film için gösterişli bir gala düşünülürken, seçenekler arasında Londra’da bir stadyum bekleniyor. Yapımcılar arasında yapılan anlaşma sonucunda kesin sonuca varılacağı düşünülüyor. 



İngiltere’de salgın sürecinin yoğun geçtiği de belirtilirken, film galalarının müjdeli bir şekilde dönüşünün sağlanması için fikirler üretiliyor. Yaklaşık 10 milyon sterlinlik bir bütçe ayrılırken, filmin Amerika’daki galası için de Los Angeles’ta Staples Center düşünülüyor. Kırmızı halı olmadan bir gala yapılması düşünülen film için, Daniel Craig ile beraber başrolde yer alan Ana De Armas’ın galada yürüyememe durumunun büyük bir sıkıntı olacağı düşünülmekte.



Galanın yapılması için de vakalarda biraz düşme yaşanması bekleniyor. Daniel Craig’in son kez James Bond’a hayat vereceği film Ana de Armas, Richard Madden ve Tom Hiddleston gibi isimler de rol alıyor.

Yorumlar (0)