En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

Bu kez Fransızlar Cerrahpaşa'da!

GÜNDEM 29.06.2020, 13:04

Fransız basını, Türkiye'nin yeni tip koronavirüsteki (Covid-19) başarısını göstermek amacıyla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde çekim gerçekleştirdi.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) klinikleri ile yoğun bakım servisinin görüntülendiği haberde, Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın ile yapılan bir röportaja da yer verildi.

Prof. Dr. Aydın, hastanenin kapılarının herkese açık olduğunu ve herhangi bir kısıtlamalarının olmadığını belirterek, insanların herhangi bir şüphe duymaları halinde hastaneye gelebileceklerini söyledi. Prof. Dr. Aydın, bunu "en önemli adım" olarak nitelendirdi.

Tedavi yöntemi hususunda özgür olduklarını, fakat Sağlık Bakanlığının temel olarak kendilerine yol göstericiler verdiğini ifade eden Prof. Dr. Aydın, farklı tedavi yöntemlerinin mevcut olduğunu kaydetti. 

Prof. Dr. Aydın, bu yöntemlerden birisinin hidroksiklorokin tedavisi olduğunu ve bunun çok iyi sonuçlar verdiğini belirterek, gelecekte hasta kontrollerinin çoğunun online olarak yapılabileceğine inandığını söyledi. 

İnsanların siteye girebileceklerini, ödemelerini yapabileceklerini ve doktorları ile konuşabileceklerini aktaran Prof. Dr. Aydın, bu doktorların da Türkiye'nin tanınan profesörlerinden olacağını ekledi. 


 

Yorumlar (0)