Zoom, Android kullanıcıları için yeni bir özellik duyurdu

COVID-19 salgını döneminde kullanıcı sayısı 10 milyondan 300 milyona yükselen çevrimiçi görüntülü görüşme platformu Zoom, yeni bir özelliğe daha kavuştu.

BİLİM-TEKNOLOJİ 27.10.2020, 23:28 27.10.2020, 23:50
Zoom, Android kullanıcıları için yeni bir özellik duyurdu

Global çapta 1 milyonun üzerinde insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs salgını, çalışma hayatında da radikal bir değişime ve dönüşüme yol açtı.

Koronavirüs salgını sebebiyle dünyanın hemen her yerinden milyonlarca kişi çalışmalarını evden yürütmeye başladı.

İnsanların evden çalışmalarını sürdürmesi ile birlikte çevrimiçi toplantılar yapabildiğimiz uygulamalar kısa süre zarfında büyük kullanıcı kitlelerine ulaştı. 

Söz konusu uygulamalardan en önemli olanı ise Zoom. 2011 yılında kurulan ve Aralık 2019’da 10 milyon kullanıcı sayısına ulaşan uygulama, pandemi ile birlikte 300 milyon kullanıcıya ulaşmış durumda.

Zoom şimdi ise bünyesine kattığı yeni bir özelliği ile gündemde. Zoom Android uygulaması için yeni bir özelliğini kullanıma sundu.

Yeni güncelleme ile birlikte, Zoom'u Android işletim sistemi üzerinden kullanan kullanıcılar, canlı toplantılarını eş zamanlı olarak YouTube üzerinden de canlı yayın yaparak paylaşabilecek.

Yeni özelliği özetlemek gerekirse; Zoom toplantıları, aynı zamanda YouTube platformu üzerinden de eş zamanlı gerçekleştirilebilecek.  

Yorumlar (0)