Youtube’dan Nasıl Video İndirilir?

Youtube sitesinden video indirmenin yolları nasıldır birlikte inceleyelim. Detaylar haberimizde...

BİLİM-TEKNOLOJİ 03.06.2020, 00:47
Youtube’dan Nasıl Video İndirilir?

Youtube birçok eğlenceli ve bilgilendirici videonun yer aldığı bir platformdur. Buradan video indirmenin birçok yolu bulunmaktadır. Youtube üzerinden video indirirken bilgisayarınıza ya da kullandığınız farklı bir cihaza zararı olmayan güvenilir yöntemleri seçmek gerekir. Youtube sitesinden video indirmenin yolları nasıldır birlikte inceleyelim.

Youtube’dan Güvenilir Video İndirme Yöntemleri

1) Internet Download Manager(IDM)

Tüm popüler internet tarayıcılarıyla uyumlu olan Internet Download Manager video indirme konusunda tartışmasız en güvenilir kaynaklardan biridir. Özellikle devamlı olarak video indiriyorsanız mutlaka bu programı kullanmalısınız. Dosya indirmeyi kolaylaştırdığı gibi aynı zamanda gelişmiş seçenekleri video indirme performansını daha üstün kılıyor. İndirme kuyruğu oluşturma, hız sınırı gibi seçenekler video indirme safhasında çok yardımcı oluyor.

Internet Download Manager birçok program indirme tabanlı sitelerden indirilip tam kurulumu yapılabiliyor. Ancak bu programın lisanslı olduğunu ve ücretli olduğunu söylemekte fayda var. Herhangi bir virüs tarama işlemine gerek duymadan kurulumunu yapıp Youtube üzerinden dileğiniz videoyu indirebilirsiniz.

2) Download Helper

Tarayıcı olarak Firefox ve Chrome kullanıyorsanız Dowload Helper programı video indirme konusunda ilk sıralarda yer alır. Özellikle ortam dosyaları konusunda üstün nitelikli bir programdır. Ayrıca ortam dosyalarını sadece indirmiyor aynı zamanda dönüştürebiliyor. Üstelik desteklediği medya eklentisi de oldukça geniş kapasiteye sahiptir.

Ayrıca özelleştirilebilir video algılama yeteneğine sahip olduğundan indirilen videoyu otomatik olarak adlandırıyor. Youtube’dan zararlı yazılımlara bulaşmadan video indirirken bu programı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

3) Programsız Yöntem

Daha önce program indirme konusunda sıkıntı yaşamış olabilirsiniz. Program indirmeden Youtube’dan video yükleme yapmak da mümkündür. İndirmeyi arzu ettiğiniz Youtube videosunu açarak yazdığınız adresin başına “www” den sonraki bölüme “ss” ekleyip Enter’a basın. Daha sonra karşınıza indirme sayfası çıkacak. Açılan sayfada “indir” bölümüne tıkladığınızla dileğiniz videoyu sorunsuz indirebilirsiniz.

Cep Telefonuna Youtube’dan Video İndirme

Yukarıda bilgisayarınıza ya da tabletinize Youtube’dan nasıl video indireceğinizi sıraladık. Bunun haricinde Android ya da iOS sürümlü telefonunuza da çevrimdışı olsanız bile Youtube videoları indirip izleyebilirsiniz. Youtube videolarını telefona indirme konusunda şu iki yöntemi kullanabilirsiniz.

1) Youtube Go

Android telefonlar için Play Store’dan Youtube Go programını telefonunuza ücretsiz kurarak istediğiniz Youtube videosunu indirip izleyebilirsiniz. Ayrıca videonun telefonunuza ne kadar alan kaplayacağını videoyu indirmeden önce görebilirsiniz.

2) Documents by Readdle

iOS sürümlü telefonlar içinde App Store’a girip Documents by Readdle programını kurarak Youtube videolarını indirip dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Ücretsiz edinebileceğiniz bu program herhangi bir casus yazılımı içermemektedir.

Yorumlar (0)