YouTube tarih verdi! 10 Aralık

Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi Youtube 10 Aralık'ta hizmet şartlarını değiştirecek.

BİLİM-TEKNOLOJİ 19.11.2019, 11:45
YouTube tarih verdi! 10 Aralık

Hizmet şartlarında yenilik yapacağını her kullanıcısına gönderdiği bir bildirimle duyuran Youtube, hizmet şartlarını çok daha okunabilir hâlde yeniliyor.

Youtube, tüm kullanıcılarına 10 Aralık’ta Hizmet Şartları’nın değişeceğine dair bir bildirimde bulundu. Yeni şartları YouTube’un bilgilerinizi nasıl kullandığı ya da içeriklerin nasıl kullanıldığı hakkında bir değişiklik içermezken, birkaç politikasını daha anlaşılabilir duruma getirdiği bildirildi.

Youtube'dan yapılan açıklamada; bu şartlar Topluluk Kuralları’nın temelini oluştururken, "Şartlar" da açık bir şekilde ortaya kondu.

Yaş sınırı da gösterilecek

YouTube’un yeni politikaları artık erişilen ülkelerdeki yaş sınırını da gösterecek. Ayrıca, eğer kullanıcı reşit sayılmıyorsa YouTube, Hizmet’i her zaman ebeveyn veya veli izniyle kullanması gerektiği belirtilen bir uyarı da ekliyor.

Ayrıca Youtube, yeni şartlar ile yorumları süresiz olarak kullanma hakkını da tamamen kaldırdı. Youtube, hangi durumlarda içeriğin kaldırılması gerekebileceğini net bir şekilde de ortaya koydu.

Yorumlar (0)