Yeni akım başladı! Sahte uçak yolculuğu yaptılar

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle havacılık sektörü neredeyse durdu. Tayvan'da yolculuk yapmaya hasret kalanlar için yeni bir hizmet sunuldu. Salgın sürecinde yolculuk yapamayanlar için gerçekleştirilen sahte uçuşlara büyük talep oldu. 

BİLİM-TEKNOLOJİ 03.07.2020, 10:33
Yeni akım başladı! Sahte uçak yolculuğu yaptılar

Yeni bir sosyal akımı daha ortaya çıktı. 

Bilindiği üzere dünya genelinde etkili olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle uçuşların çoğu iptal edildi. Tayvan'da ise öyle bir uygulama başladı ki akım haline geldi.

Ülkede yolculuk yapmaya hasret kalanlar için yeni bir hizmet sunuldu. Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle yolculuk yapamayanlar, sahte uçuşlara büyük bir ilgi göstermeye başladı. 

Başkent Taipei'de bulunan Songşan Havalimanı'nda sahte uçuşlar, sosyal medya platformlarında gündem olmayı başardı. 

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde yolculuk yapamayan kişiler için Songşan Havalimanı yetkilileri tarafından sahte uçuş uygulamasını hayata geçirildi. Uçuşa yoğun talep geldi.

7.000'den fazla kişi, 60 kişilik sahte uçuşa katılabilmek için başvuru yaptı. Sahte uçuşa katılabilen kişilerin çok sevindikleri fark edildi.

Hostesler, sahte uçuşa katılan kişilere yeni tip koronavirüsten (Covid-19) nasıl korunacağına ilişkin bilgiler verdi. 

Songşan Havalimanı, söz konusu etkinliği yeni tip koronavirüse (Covid-19) karşı aldığı tedbirlerin tanıtımı için gerçekleştirdi. 

Tayvan, sınırlarını salgın ile mücadele kapsamında Mart ayının ortasından beri kapalı tutuyor. 

Yorumlar (0)