Xiaomi'nin Ankara'da mağaza açılışı izdihamdan dolayı ertelendi

Xiaomi'nin Ankara'da mağaza açacağını ve açılışa özel kampanyalar yapacağını duyurmuştu. Ancak, açılış günü gerçekleşen yoğun katılım ve izdiham nedeniyle açılış bir sonraki tarihe ertelendi.

BİLİM-TEKNOLOJİ 16.11.2019, 17:25
Xiaomi'nin Ankara'da mağaza açılışı izdihamdan dolayı ertelendi

Birçok farklı teknolojik ürün üreten ve özellikle fiyat performans açısından nam salan Çinli teknoloji devi Xiaomi, Evofone bünyesinde dördüncü mağazasını Ankara'da bir alışveriş merkezinde açacağını duyurdu. Ankara'da açılacak mağaza ile Xiaomi'nin Türkiye'deki Mi Store sayısı 8'e çıkacak.

Bugün gerçekleşmesi planlanan mağaza açılışı, yaşanan yoğun ilgi ve izdiham nedeni ile gerçekleşemedi. Yoğun ilgi dolayısıyla Xiaomi yetkilileri, mağazayı geçici bir süre kapatmak zorunda kaldı. Daha sonra ise yapılan açıklamada, açılışın ileri bir tarihe ertelendiğini ve açılışa özel kampanyaların 15 gün boyunca geçerli olacağı belirtildi.

Xiaomi Instagram üzerinden “Açılışımız yaşanan aşırı izdiham nedeniyle iptal edilmiştir. Açılışa özel kampanyalarımız 15 gün boyunca geçerli olacak şekilde tekrar organize edilip, bu konu ile ilgili ikinci bir duyuru yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” şeklinde açıklama yapıldı.

Açılış etkinliği ise daha sonra organize edilip duyurulacak.

Açılışa özel duyurulan kampanyalar nelerdi?

Evofone, Ankara’daki teknoloji meraklılarına bol miktarda hediye dağıtacak. Mağaza açılışında sırada bekleyen; 1-300. kişiye Mi Band 4, 301-500. kişiye Mi Youth Edition Bluetooth kulaklık, 501-600. kişiye Bluetooth Mini Speaker hediye ediliyor. 1000 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 1200 kişiye de hediyeler verilecek. Ayrıca 16 ve 17 Kasım’da her 30 dakikada 1 kişiye telefon hediye edilecek. Bu ürünlere ek olarak gün boyunca bileklik, rozet, anahtarlık, bez çanta ve binlerce hediye dağıtımı olacak.

1000 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 300 kişiye Mi Band 4, 301-600. kişiye 10.000 mAh powerbank, 601.900. kişiye 5.000 mAh powerbank, 901-1.200. kişiye Bluetooth Headset mini kulaklık hediye ediliyor.

Hediye ürünlerin dışında, açılışa özel indirimler de olacak. Telefonlarda %15 indirim, aksesuar ve ekosistem ürünlerinde %30'a varan indirim yapılacak.

Yorumlar (0)